Judith Hermann er en af de største tyske forfatternavne lige nu, og lørdag 9. april gæster hun Roskilde Bibliotek i en samtale med forsker og underviser Morten Dyssel om hendes nyeste roman på dansk.

Judith Hermann er blevet kaldt sin generations stemme, og mange unge tyskere har taget hendes debut “Sommerhus, senere” til sig, som et dokument over deres liv. Hermann er født og opvokset i det gamle Vest-Berlin, og hører til generationen, der begyndte at skrive efter Murens fald.

På Roskilde Bibliotek vil hun i samtale med Morten Dyssel fortælle om sin nyeste roman “Hjem”, der er en roman om skæve eksistenser, og som var en anmeldersucces i både Danmark og Tyskland. Samtalen vil foregå på tysk, men bliver oversat løbende hele vejen, så alle kan følge med. Morten Dyssel er forsker og underviser i tysk og europæisk litteratur og -identitetshistorie og har skrevet flere bøger om emnet.

Det sker på Roskilde Bibliotek lørdag 9. april kl. 11-13. Billetter koster 25 kroner og kan købes på roskildebib.dk/detsker