Pressefoto

LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album, på intense tours i Europa, UK, og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop.

En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje. 

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf ‘A Pile Of Empty Tapes’, udgivet i 2012, og ‘Y’, i 2015.
Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare.
På nippet til at opgive musikdrømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i September 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ”I told you I´d tell them our story” fra september 2018.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, der i 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

I marts 2021 udkom CAPACITY. Et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mangefacetteret lydunivers.

Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse, og konceptuelle album til dato.

LYDMOR giver altid alt hvad hun har af sig selv – uanset om hun spiller på festivaler, som Roskilde Festival, Tinderbox, Northside Festival, mystiske spillesteder i Hong Kong, Vietnam og Berlin, eller på branchefestivaller som Reeperbahn Festival og Iceland Airwaves.

TID: Fredag d. 22. oktober 2021 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20:00.
STED: Tanken
PRIS: 185 kr.

Billetter via www.gimle.dk