Som et led i at styrke partnerskabet med landets håndværkere og byggefirmaer relancerer Swisspearl sit partnerprogram med fokus på netværk og teknisk viden. Hos Roskilde Tømreren fra Roskilde betyder det, at de er specialister i at rådgive og anvende Swisspearls fibercementprodukter og får derudover redskaber, som blandt andet kan hjælpe med optimering af arbejdstid i forhold til montering og produktvalg.

Roskilde Tømreren i Roskilde er officiel Swisspearl Partner og er dermed en del af et eksklusivt netværk af byggefirmaer, der er særligt uddannet i at rådgive om byggematerialer i fibercement, som er et populært valg blandt danskerne, når det kommer til både renoveringsprojekter og nybyggeri.

Som en del af Swisspearls partnerprogram er Roskilde Tømreren dermed også garant for håndværk af højeste kvalitet, da partnerne bliver særligt uddannet inden for Swisspearls fibercementprodukter, som blandt andet indbefatter bølgeplader, der er én af de mest dominerende tagbeklædningstyper i Danmark samt en lang række forskellige former for løsninger til beklædning af facader.

Ifølge tømrermester Simon Stegmann Bergø er der derfor flere gode perspektiver i at kunne kalde sig Swisspearl Partner:

– Hos Roskilde Tømreren vil vi altid gerne dygtiggøre os og være specialister inden for vores fagområde. Og dét at vi kan kalde os Swisspearl Partner, er bestemt et godt skridt i den retning og et ganske naturligt valg, siger Simon Stegmann Bergø og fortsætter: – Derudover oplever vi en stigende efterspørgsel på vedligeholdelsesvenlige materialer hos vores kunder, og der er fibercement særligt velegnet. Derfor giver det god mening at tilegne os den nyeste viden om produkterne, så vi er klædt bedst muligt på til at vejlede vores kunder i Swisspearls’ forskellige produkter.

Relancerer partnerprogram
Swisspearl opkøbte tidligere på året danske Cembrit – en virksomhed, som går helt tilbage til 1927. I den forbindelse relancerede Swisspearl torsdag den 22. juni Cembrits populære partnerprogram Cembrit Mester, som fremover vil gå under navnet Swisspearl Partner – Specialister i tag og facade.

– Cembrit Mester har gennem mange år været en stor succes og har resulteret i et stærkt netværk af samarbejdspartnere inden for byggeriet. Derfor har vi nu valgt at relancere konceptet som Swisspearl Partner, der fortsat blandt andet skal styrke partnernes viden om vores brede produktkatalog og anvendelse heraf. Viden og erfaring, der i sidste ende kommer partnernes kunder til gode, fortæller administrerende direktør i Swisspearl, Karsten Østergaard Larsen.

Det relancerede partnerprogram handler, ifølge Karsten Østergaard Larsen, i høj grad også om at skabe et solidt netværk og samarbejde med kompetente partnere, der drives af de samme ambitioner som Swisspearl selv – nemlig ambitionen om at udvikle dansk byggeri i den rigtige retning i forhold til kvalitet, innovation og bæredygtighed.
Swisspearl Partner består i dag af i alt 146 Swisspearl Partnere fordelt i hele landet.

Om Swisspearl:

Swisspearl er en af Europas førende producenter af byggematerialer i fibercement. Swisspearls produkter og løsninger giver rig mulighed for kreativ udfoldelse, funktionalitet og ydeevne, og kan bruges til både design og konstruktion af tag og facade samt til interiør.  Swisspearl stræber altid efter at bidrage til en mere bæredygtig byggebranche og støtter kunder i at gøre deres visioner til virkelighed ved at bringe kvalitet i produkter og løsninger gennem ekspertise leveret af et engageret internationalt team på omkring 2.400 medarbejdere fordelt på mere end 20 lande.

Swisspearls hovedkontor ligger i Niederurnen, Schweiz og har ni produktionssteder i Europa.

Pressemeddelelse. 

Pressefoto Swisspearl og Roskilde Tømreren