Den første fredag i august, nemlig d. 6.8.2021, afholder Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut MPF, en kunstterapeutisk workshop med temaet ”Yin & Yang” eller din gøren og væren.

Workshoppen er til dig, der er voksen (fra 21 år og opefter) der
-har lyst til at være kreativ, men aldrig kommer i gang
-vil sætte dig selv i fokus i et kreativt rum
-har lyst til at arbejde med dig selv i en lille gruppe
-er nysgerrig på hvad kunstterapi er

Der sættes fokus på balancen mellem din gøren & væren og yin & yang. Yin & yang som det feminine og maskuline princip, hvor det feminine er modtagende og det maskuline er givende/handlende.

Hvordan kan du skabe en god balance mellem de to og hvorfor er det vigtigt?
Hvis du er for meget i din væren – din YIN, uden at have udviklet din handlekraft, vil du opdage at dine ønsker og drømmer aldrig bliver ført ud i livet. På den anden side, hvis din handlekraft – din YANG er overudviklet, bliver du hurtig stresset og er aldrig i ro.

Det optimale er at have en balance mellem disse 2. Så du kan mærke, hvornår du skal tage pauser og hvile dig, og hvornår du skal handle på noget og føre noget ud i livet. Når Yin & Yang er i balance, kan din kreativitet folde sig mere ud. Du kommer i flow.

Du behøver ingen forkundskab for at deltage i denne workshop. Du behøver kun din lyst til at arbejde med dig selv gennem den skabende proces i en lille gruppe (maks. 4 deltagere). Der inddrages tegning, kollage, ler, mindfulness og reflektionsøvelser og du støttes og guides undervejs.

Prisen er 725 kr. inkl. moms, materialer, kaffe/te og sunde snacks og workshoppen afholdes i kunstterapiklinikken på Algade 28a, 2. tv. i Roskilde.

Workshoppen kan også bruges som intro til efterårets udviklingsforløb med start d. 3. september. Du kan læse mere om dette forløb på hjemmesiden
www.everdinck.dk

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om workshoppen er noget for dig, er du velkommen til at ringe/skrive på tlf. 24480447 eller everdinck@gmail.com

Foto: Everdinck Kunstterapi