Hos Gusto Giusto byder de på klassisk italiensk cuisine. Både egnsretter og gourmet, og de har opnået Fødevareministeriets økologiske guldmærke.
De brænder for den gode smagsoplevelse.
Gusto Giusto er en lille restaurant med plads til max. 35 gæster. Menukortet byder både på de helt klassiske italienske egnsretter samt på de mere innovative gourmetretter og nyfortolkninger.
Gusto Giusto har stor fokus på bæredygtighed og økologi – både i madlavningen og i de øvrige processer. Alle ingredienser, herunder de klassiske italienske produkter såsom skinke, ost og vin, er økologiske.
Restauranten er ejet og drevet af det dansk-italienske ægtepar, Karina og Marino. Karina styrer salen, mens Marino, der blev uddannet kok i 1978 fra kokkeskolen i Gardone, er køkkenchef. Gusto Giusto er en intim restaurant med plads til max. 30 gæster.
Du kan læse mere på Dit Roskilde her.