Julen bringer velsignet bud til Gimle, i form af fire skønne julearrangementer til enhver smag. Tag en velfortjent pause fra hverdagens trængsel og alarm, og lad dig omfavne af den magiske julestemning.

ANNE LINNET
Det bliver også jul i år, når én af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige artister besøger Trekroner Kirke. Anne Linnet er klar til at give publikum en oplevelse med både juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.
For den landskendte sanger og sangskriver Anne Linnet har julen altid haft en helt særlig plads i hendes hjerte. Derfor glæder Anne Linnet sig til at få lov til at besøge kirker landet over med sine populære julekoncerter.

TID: Onsdag d. 23. november kl. 17.00
STED: Trekroner Kirke, siddende
PRIS: 350 kr. i forsalg

A HOLLY JOLLY DRAG SHOW
Den 24. November er der præcis 1 måned til juleaften og hvilken anden måde at sparke julen igang end med GIMLES første DRAGSHOW! Di Di Cancerella vinderen af Zulus Store Dragdyst er aftenens værtinde for et brag af et juleshow med nogle af Danmarks magiske dragartister!

TID: Torsdag d. 24. november kl. 20.00
STED: Tanken, siddende
PRIS: 175 kr. i forsalg, 195 kr. i døren.

JULIE BERTHELSEN
Julie Berthelsen byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.
Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

TID: Fredag d. 2. december kl. 20.00
STED: Roskilde Kongres- og idrætscenter, siddende
PRIS: 275 kr. i forsalg, 300 kr. i døren

CAROLINE HENDERSON
Caroline Henderson er klar med sine traditionsrige julekoncerter for trettende år i streg! Publikum kan glæde sig til et kærligt genhør i fantastiske rammer med Caroline Henderson, der sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren spiller deres populære julekoncerter. Her kan tilskuere forvente en stemningsfuld koncert med sange fra ind- og udland, skandinaviske juleklassikere og som altid lidt nye overraskelser på sætlisten til en varm koncert i vintersolhvervstid. Den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed er dét, der gør julekoncerterne helt specielle for både Caroline Henderson og publikum.

TID: Tirsdag d. 13. december 2022 kl. 17.00
STED: Trekroner Kirke, siddende koncert
PRIS: 350 kr. i forsalg

Billetter via www.gimle.dk