Kulden trænger sig på, og det er tid til at tænke på uldent tilbehør. Ovre på min Instagram-profil har jeg derfor sat gang i en knitalong (eller samstrik), hvor vi skal strikke huer sammen – med gode rabatter og mulighed for at vinde fine præmier fra mig, Mette Hvidtved og Knit by TrineP. Samstrikken starter officielt den 1. december, så der er lige tid til at finde garn og opskrifter frem. Du kan læse mere på Instagram (klik på ikonet herunder), hvis du har lyst til at være med – det kunne være så hyggeligt:)

For at komme godt i gang med huestrikningen, har jeg sat nogle gode hue-kvaliteter ned med 10%.

Brug rabatkoden KNITALONG2022 for at få rabat på Vams, Juno, Silla, Vims og Puf. Det gælder både lagervarer og farv på bestilling. Koden gælder til den 20. december og kun 1 gang pr kunde.

Shop her

GARNKLUB

Så blev det også tid til at tilmelde sig den næste omgang af garnklubben. I dette kvartal skal vi dykke ned i den nordiske mytologi og besøge tre af de mytiske riger: Niflheim, Asgård og Vanaheim, og det bliver nogle fine farver inspireret af nordiske landskaber.

Denne gang vil det også være muligt at tilmelde sig for en enkelt måned ad gangen, lige som før i tiden, hvis man foretrækker det frem for at tage et helt kvartal (husk dog at der er rabat, hvis du tilmelder dig for hele kvartalet). Du finder begge muligheder i shoppen lige nu, og tilmeldingen er åben indtil den 10. december.

Klik på billedet for at komme direkte til garnklubben og få din plads nu!

POP-UP EVENT

Lørdag den 3. december klokken 10-14.00 kan du komme og møde mig og se og mærke på mit håndfarvede garn hos butik Fox og Jane, Centrumgaden 19 i Ballerup.

Jeg tager en masse lækre sager med, og der vil naturligvis være et par gode tilbud iblandt. Måske du finder noget til en julegave her? Jeg glæder mig til en hyggelig dag med masser af garn og strikkesnak:)

Jeg håber vi ses!

Kærlig hilsen Clara.