Sæt et stort kryds i din kalender søndag den 27. november 2022, kl. 11:30 – 15:00 og tag venner, veninder, familie og bekendte med til det hyggelige og familievenlige Adventsmarked 2022.

Igen i år kan du prøve “Tombolaen” og “Lotteriet”, hvor du vinder flotte præmier fra deres mange lokale sponsorer. Eller hvad med en fisketur i “Fiskedammen” som du finder i deres børnehjørne fyldt med andre spændende aktiviteter.

Og som noget helt nyt kan du besøge deres ”Secondhand Shop”, hvor de har rigtig meget lækkert og moderigtigt tøj for ganske små penge. Klæd dig som du vil og gør en forskel.

I deres rebrandet bod “Strik og Søde sager”, kan du forsyne dig med julens hjemmelavede lækkerier og produkter samt hyggelige nørkleklub strikkerier. Bliv varm i vinterkulden og nyd den søde julehygge.

Skulle du blive sulten tilbyder de lækker julemad i deres dejlige julecafé, hvor du blandt andet kan købe hjemmestegte frikadeller med rødkål, hjemmelavet vegetarret, desserter og lækre lagkager

Udenfor i de hvidgrønne omgivelser, genoplever du sommerens duft af grill og kul, når FDFs CO2 neutrale Gril, griller julen ind med lune ribbenstegssandwich. En sand vinder til dine røde kinder! De garanterer, at du ikke går sulten hjem.

Underholdning for både børn, unge og voksne skal der til på et rigtigt Adventsmarked. Du kan derfor opleve et ægte luciaoptog udført af FDF Sct. Jørgensbjerg og være med til at synge smukke julesange sammen med sognets organister – kom og syng med!

Sidst men ikke mindst, kan du udfolde dine kreative evner i deres hjerteværksted, hvor du kan kreerer dit helt eget honningkagehjerte med farvestrålende pynt og sød glasur – leg løs, slip det fri!

Hele overskuddet fra Adventsmarkedet går ubeskåret til lokalt og globalt børne- og ungdomsarbejde:

  • Lokalt:

FDF Sct. Jørgensbjergs børne- og ungdomsarbejde. http://fdf.dk/sctjorgensbjerg

Menighedsplejen, som hjælper lokale nødstedte familier.

https://www.sjk.dk/om-os/sankt-joergensbjerg-menighedspleje/

  • FNs Verdensmål med særligt fokus på Nepal og dennes bæredygtige udvikling;

https://fdf.dk/inspiration/globus/globus-projektet/  

Adventsmarkedet er arrangeret af FDF Sct. Jørgensbjerg i samarbejde med Sankt Jørgensbjerg Sogn og Kirke. 

Sted: Sankt Jørgensbjerg Sognegård, Møllehusvej 120, 4000 Roskilde