Restaurant Upstairs ligger smuk, lys og venlig på 1. sal i starten af gågaden på rådhustorvet og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har været i branchen i en årrække.
Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Vores bøffer steges på grill – vi rører selv vores is og vi bager frisk brød hver dag. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden efter modtagelse af bestilling fra gæsten.
Hos Restaurant Upstairs går de ind for bæredygtighed, og benytter os af sol, vind- og vandenergi.
Deres aften-menukort skifter med årstiderne ca. hver 3. måned
De bestræber sig meget på, sammen med deres personale, at alle deres gæster får en helt igennem god oplevelse. Dette gælder både tallerken-anretningen i restauranten men i særdeleshed også deres leverancer ud af huset. De har igennem årene fået stor ros for netop dette.
De er leveringsdygtige i mad ud af huset til firma-arrangementer, ‘den store dag’, gæstebud osv.
De kan tilbyde følgende:
- Receptionsmenu
- Buffet
- Brunch
- Italiensk Antipasti
- Tapas
- Julefrokost
- Nytårsmenu
Vil du vide mere og se de øvrige muligheder, så klik her eller læs mere her.