Kultur- og Idrætsudvalget har besluttet, at der skal opstilles fire pavilloner med bade- og omklædningsrum. Det vil hurtigt give brugerne bedre faciliteter på kort sigt indtil det besluttes om og hvordan, der kan sikres divisionsfodbold i Roskilde Idrætspark.

Foto ABW

Sammen med de fire nye pavilloner, vil FC Roskildes eksisterende to pavilloner blive flyttet over i samme område, så området nær opvisningsbanen i stedet kan bruges til salg mv. ved kampe.

“Der er brug for en løsning her og nu for bad og omklædning, så på den her måde sikrer vi, at der er tid til at diskutere Roskilde Idrætsparks fremtid.

Helt overordnet er der stadig to løsninger i spil for idrætsparken – en gradvis renovering og udbygning eller et helt nyt anlæg. Men det kræver – som vi allerede har oplevet – en lang proces at finde frem til det rigtige”, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Mogens Hallager.

Leje og drift af de fire pavilloner vil medføre en årlig udgift på ca. 0,5 mio. kr. Pavillonerne kan højst få en tilladelse for en 5 årig periode.

FC Roskilde og Roskilde Boldklub af 1906 (RB06) ønsker ud over dette at opsætte en pavillon hver til styrketræning. Disse ekstra to pavilloner kan placeres oven på de andre pavilloner for at få det pæneste og bedst mulige midlertidige byggeri i idrætsparken.

Det er klubbernes eget ansvar at finansiere leje og drift af pavillonerne til administration og til styrketræning.

Kilde.