Pressefoto

 

Når Gimle åbner i maj er de klar med to solide, unge rocknavne fra den danske scene. Iceage og Vola levere det skud guitar, du har manglet.

TORSDAG 20.05.21 – ICEAGE
Køb din billet her 
Postpunkrockens danske bannerførere har trods deres unge alder spillet hundredvis af koncerter hvert år siden debuten 2011. Forvent coolness og mørke blandet med sej guitarstøj.

• Hvis vi må flytte en koncert til en ny dato, håber vi selvfølgelig, at du vil beholde billetterne. Men du vil altid få muligheden for at få billetternes pris refunderet.
• Hvis koncerten aflyses, får du automatisk beløbet for dine billetter inkl. billetgebyr tilbage.

FREDAG 21.05.21 – VOLA
Køb din billet her 
VOLA er et københavnsk baseret metalband, der insisterer på at udfordre traditionerne og gøre tingene på deres egen måde – og det har givet dem opmærksomhed langt ud over landets grænser.

VOLA har turneret Europa rundt af flere omgange, både som supportband for internationale navne som Katatonia, Haken og Dream Theater og som hovednavn, hvor de har vist også at kunne trække fulde huse på egen hånd med udsolgte shows i blandt andet London, København og Barcelona. Til maj 2021 udkommer deres længeventede tredje album, “Witness”.