Gennem hele juli og august præsenterer Roskilde Teater gratis gadeteater. Forestillingerne spiller primært på Stændertorvet i Roskilde hver onsdag kl. 16, så kom forbi og få en hyggelig teateroplevelse under åben himmel.

I juli kan du glæde dig til:

Fusskopf – En mand med fem fødder

Fusskopf har fem fødder, og han elsker at danse, hoppe, løbe og gå. Ja, han elsker faktisk alt det man kan gøre med sine fødder. På sin enkle opdagelsesrejse, lærer han sine sanser at kende – sammen med publikum. For de allermindste fra 2-5 år.
Opføres den 6. juli kl. 16 på Stændertorvet.

Quaksalver – En nem vej til et perfekt liv!

”Kom nærmere – hvis du tør!” Quacksalveren er i byen. Fra sin underfundige pop-up-vogn præsenterer Mr. Q mirakelmidlet Wonder Tonic. Publikum inviteres med ind i et dukkeunivers, hvor sandheden bag Wonder Tonic afsløres. Nyd et gadeshow med monstermedicin for hele familien! Fra 5 år.
Opføres den 13. juli kl. 16 på Stændertorvet.

Den vægelsindede – Klassisk komedie i det fri.

Vi fejrer dansk teaters 300-års fødselsdag med en festlig udgave af Ludvig Holbergs klassiske komedie. Den vægelsindede er en humoristisk forestilling om den lunefulde modehandlerenke Lucretia, der skifter mening, som vinden blæser. Glæd dig til en intim og nærværende oplevelse, der pirrer lattermusklerne. Fra 10 år.
Opføres den 20. juli kl. 16 på Stændertorvet

Encore (BE) – Finurligt, fysisk og frygtløst.

Tre personer kommer ind på scenen. De har et klart mål, men er ikke enige om fremgangsmåden. Med sig har de en vippe, og de tester ivrigt dens muligheder. Med stor nysgerrighed kommer de både op i højden og ud i krogene, indtil hele torvet er omdannet til en akrobatisk legeplads.Cirkusshow og gøgl på højt internationalt niveau. Fra 0-100 år. Opføres den 27. juli kl. 16 på Stændertorvet

Læs mere.

Foto ABW