I samarbejde med Paolo Nani Teater og Roskilde Kommune præsenterer Roskilde Teater onsdag den 15. september kl. 16 forestillingen MAGISKE JEKYLL – I FARS FODSPOR på Musicon.

Paolo Nani er tilbage i Roskilde med sin fantastiske familieforestilling! Oprindeligt var det planlagt, at MAGISKE JEKYLL – I FARS FODSPOR skulle have spillet på Stændertorvet, men som den eneste af Roskilde Teaters 7 gadeteaterforestillinger i juli og august måtte vi aflyse på grund af regnvejr. Nu kommer Paolo Nani stærkt tilbage og opfører i stedet forestillingen i Hal 7 på Musicon (lige ved siden af Rockmuseet). Her er der garanti for tørvejr!

MAGISKE JEKYLL er rent fortællingsmæssigt forløberen for Paolo Nani Teaters JEKYLL ON ICE, der har tryllebundet publikum rundt om i verden. JEKYLL ON ICE blev opført på Stændertorvet i Roskilde sidste sommer.

Forestillingen skildrer Jekylls første skridt i magiens verden og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger han er blevet til. Det er en historie om at trodse både egne begrænsninger og omverdens forventninger. En finurlig fortælling om at bruge sin passion og derigennem finde sin egen vej i tilværelsen.

Og forestillingen slutter altid med festlig uddeling af is til publikum. (Der er indkøbt 15 liter flødeis af bedste kvalitet til formålet.)

Der er gratis adgang til forestillingen. Forestillingen opføres med støtte fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Spillested: Hal 7 (ved Rockmuseet), Musicon, 4000 Roskilde

Tidspunkt: onsdag d. 15. september 2021, kl. 16.00

Aldersgruppe: Fra 6 år og op

Koncept:  Paolo Nani / Frede Gulbrandsen
Dramaturgisk rådgivning: Gitta Malling / Paolo Serra

Medvirkende: Paolo Nani

Scenografi: Mads Hilden

Kostumer: Tanja Bovin

Lyddesign: Jes Theede

Teknik: Per Aagaard

Rekvisitter: Naja Lund Schmidt
Foto: Søren Meisner

Company manager: Malco Oliveros

Producent: Paolo Nani Teater

Varighed: 60 minutter

Pressefoto