Everdinck Kunstterapi v/Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut MPF tilbyder et kort trivselsforløb på Algade 28a i Roskilde, til dig der:

-er ung eller voksen (fra 15 år og opefter)

-vil arbejde med din mentale sundhed og din generelle trivsel

-kæmper med tankemylder, stress, angst eller depression

-vil lære nogle værktøjer til at få en indre ro og mere livsglæde

-gerne vil arbejde med mindfulness og den skabende proces

Du behøver ingen forkundskab eller være kreativ i forvejen, forløbet skræddersyes specielt til dig og dine interesser.

I mødes 4 gange 1 time og hver session har sin egen overskrift:

1. Introduktion og billedproces – leg med farver og former

2. Gøren og væren – om selvtillid og selvværd

3. Mindfulness – hvem er du bag dine tanker?

4. Strategier (selvomsorg – mindfulness – kreativitet)

Når du føler dig bange eller utryg eller har masser tanker, der bare kører rundt, er det godt at skabe noget. Så bryder du dine tanker og skaber ny energi. Den kreative proces har det med at tage over og pludselig finder du ud af, at du har løftet dit humør og bedst: det er faktisk sjovt! I kunstterapi skaber vi alt mulig på forskellig vis ud fra din situation, tanker, bekymringer, sanser og følelser.

Alle kan være med – du behøver KUN din lyst og din nysgerrighed! Dernæst arbejdes der med mindfulness for at få ro på nervesystemet. Dato og tidspunkt for de 4 gange aftales individuelt og prisen er 400 kr. pr. gang. Du binder dig for alle 4 gange. Hvis du efter forløbet har lyst til at fortsætte i kunstterapi, er du meget velkommen, men det er ingen must!

Du kan læse mere om kunstterapi på www.everdinck.dk og er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like!