AkuStella
v/ Jeannie J. Skovby

Clermontgade 1
4000 Roskilde
Tlf. 42 71 73 33
kontakt@akustella.dk

AkuStella på Facebook

Åbningstider: 
Tirsdag til fredag kl. 10 til 18. Bestil tid ved at ringe på 42 71 73 33.

En behandling, der kommer hele vejen rundt
Når du træder indenfor hos AkuStella vil den erfarne og empatiske Jeannie J. Skovby i sin behandling tage udgangspunkt i dig som et helt menneske.

Fokus er på de fysiske processer, der kan føre til smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet, men samtidig har Jeannie et blik for de psykiske og åndelige aspekter af den tilstand, du befinder dig i.

Jeannie J. Skovby udvikler da også hele tiden sine faglige kompetencer. Hun er således uddannet inden for praktisk fysiurgisk massage og akupunktur. Derudover er hun posturolog, ligesom hun kan udføre clairvoyance, kanalisering og healing.

Ønsker du selv at kunne udføre healing, underviser Jeannie også i Gendai Reiki. 

Få lindret dine smerter
Enhver behandling hos AkuStella starter med en kort samtale, så det kan blive afdækket, hvad dine behov er, og hvilke områder der skal fokuseres på. Jeannie J. Skovby vurderer også altid, om du vil have større gavn af at blive henvist til fx en læge eller fysioterapeut.

En behandling hos AkuStella kan blandt andet være relevant, hvis du lider af piskesmæld, scoliose, muskelspændinger, smerter i bevægelsesapparater, diskosprolaps eller ønsker lindring i forbindelse med kroniske sygdomme. En behandling vil desuden kunne være relevant, hvis du lider af stress, angst eller har brug for hjælp til at finde indre ro.

Behandlingsmetoderne varierer mellem sportsakupunktur, akupunkturformen AcuNova, en postulogisk behandling eller healing og clairvoyance. 

Holdning kan give smerter
Mange fysiske smerter skyldes vores gang eller vores kropsholdning. En forkert kropsstilling kan medføre, at du får fysiske smerter i f.eks. ryggen eller nakken eller endda psykiske problemer.

Jeannie J. Skovbys uddannelse til posturolog giver hende særlige forudsætninger for at finde skævheder eller forstyrrelser kroppen og udbedre de smerter, som disse har forårsaget hos dig. En posturologisk behandling kan ofte afhjælpe hovedpine, kæbesmerter- og spændinger, nakke- og rygsmerter, ledsmerter, skævheder i ryghvirvlerne – og meget mere.

Klienterne om AkuStella
“Din behandling er virkelig effektiv. Jeg mærker stor lindring af de stærke smerter, jeg har lidt med i mange år.” – Liselotte Grønholt Justesen

“Jeg kan kun give Jeannie mine varmeste og bedste anbefalinger. Hun er afsindig dygtig i clairvoyancen og healingen. Jeg har altid følt mig tryg og forstået under hendes behandlinger. Hun har en meget stor del af æren for, at jeg stort set kan kalde mig angstfri efter et ca. 25 årig fangenskab.” – Anja Funder

“Hun har bl.a. også lært mig at “trække vejret” på den rigtige måde. På ganske få behandlinger har jeg fået ro i mit indre.” – Zanne Andersen

Her får du overblik over AkuStellas priser.


sølvpartner