Det Lille Sundhedshus
Håndværkervej 76a
4000 Roskilde
21 77 95 99
helle@detlillesundhedshus.dk

En ildsjæl
En ildsjæl med et varmt hjerte, healende hænder og stor kompetence. Sådan beskrives Helle fra Det lille sundhedshus med få ord. Men der kan siges så meget mere om hende, for Helle er ikke bare en dygtig og veluddannet massør, men har et hav af andre uddannelser på CV’et. Med afsæt i godt 2 årtiers arbejdserfaring indenfor sygehusvæsenet på såvel reumatologisk samt rygkirurgisk afdeling, tilbyder Helle massage, andre former for smertebehandling, holdforløb samt patientstøtte.

En vej ud af smerterne
Helle tilbyder smertelindrende massage, varmepakninger, paraffin-behandlinger m.m. til folk med kroniske tilstande som gigt, ryglidelser, psoriasis, fibromyalgi mm. Hun behandler sportsskader og muskelspændinger, og hun giver også massage til folk, der blot ønsker øget velvære, fysisk og psykisk.

Et ekstra sæt ører og det rolige overblik
Har du behov, kan du hyre Helle som patientmægler. Hun tilbyder at tage med som bisidder til samtaler og undersøgelser hos læge og sygehusafdelinger. Helle kender qua sin faglige baggrund proceduren i.f.t. udredning og kan oversætte de lægefaglige termer, bevare overblikket, og i det hele taget være en ekstra støtte, når de pårørende ikke har mulighed herfor.

Ofte står man som patient alene i et uoverskueligt system. Med Helle ved sin side har man én, der brænder for at hjælpe mennesker med kroniske smerter; en ofte overset patientgruppe. Helle kerer sig, lytter til den enkeltes behov og finder sammen med patienten det niveau af hjælp, der ønskes.

Et lille hus med en stor viden
Det lille sundhedshus – med Helle alene på skansen – er et lille hus med en stor viden. Helle er autoriseret social- og sundhedsassistent, sygehjælper, helse- og sportsmassør. Derudover er Helle via Gigtforeningen uddannet i at afholde selvhjælpsgrupper, hun er uddannet indenfor kommunikation, har en voksenpædagogisk grunduddannelse, har læst HF-psykologi og er udlært forflytningsinstruktør. Endelig har hun flere kurser i demens. Hos Helle er man i gode hænder.

Kunderne siger…
Her er hvad nogle af Helles kunder siger på facebook:

”Hermed de bedste anbefalinger. Jeg har lige fået den skønneste massage hos helle. Hun er både lyttende og kan tage godt fat.” (Joy)

”…..Helle hjalp mig for nogle år siden med bl.a. at læse min datters journal igennem og forklarede mig nogle af de ting, jeg ikke forstod. Helle var også med som bisidder, hvor vi var til lægesamtale på hospitalet, hvor hun var god til at hjælpe mig til at spørge ind til bl.a. relevante ting, jeg ikke selv lige havde tænkt på. Man har desværre ikke fundet ud af, hvad min datter fejler, men jeg går ikke i dag og tænker; hvorfor spurgte jeg ikke om det, for jeg føler, at Helle fik spurgt om det hele.” (Alice)

”Jeg har fået sportsmassage af Helle, og jeg må sige, at det er virkelig godt. Man føler, at Helle virkelig kommer til bunds i ens muskler, og samtidig er hun meget opmærksom på, at det ikke bliver for voldsomt hun masserer eller for blidt. Helle er helt på linje med, at hvis man ikke har lyst til at tale men bare nyde massagen, så er der ro til det. Helle får 5 stjerner af mig, både for hendes massage og måden hun er på.” (Marianne)

Har du smerter eller ønsker du blot at tage mere vare på egen velvære, så ring og book en tid hos Helle i Det lille sundhedshus.

Bestil tid online

Følg Det lille sundhedshus på Facebook

Kontakt Det lille sundhedshus


sølvpartner