Bilsyn Sjælland ApS 
Håndværkervej 55 D
4000 Roskilde
Tlf. 53 20 40 70

Book bilsyn online 

Følg Bilsyn Sjælland Roskilde på Facebook 

Åbningstider
Mandag 8-16
Tirsdag 8-16
Onsdag 8-16
Torsdag 8-17
Fredag 8-15
Lørdag og søndag lukket, eller efter aftale

God service, god kaffe
Bilen er for de fleste en stor investering, der fra tid til anden skal ‘synes’ og vedligeholdes. Her er man nødt til at kunne stole på mekanikerens rådgivning og vurdering, da det er de færreste kunder, der selv har skiftet meget mere end olien på deres bil.

Hos Bilsyn Sjælland i Roskilde er man bevidst om dette forhold, og mange kunder er således trofaste gengangere, der har brugt firmaet igennem mange år.

På Håndværkervej mødes du af smilende personale. Du kan nyde en kop friskbrygget kaffe i venteværelset, og du er også meget velkommen til at kigge med under synet af din bil.

Speciale i syn
Bilsyn Sjælland beskæftiger dygtige folk, der som firmanavnet indikerer har specialiseret sig i syn; periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn.

Som det er de fleste bilejere bekendt indkalder Færdselsstyrelsen til periodisk syn otte uger inden synsfristen. Første gang din bil bliver indkaldt til syn er fire år efter, at bilen første gang er indregistreret. Derefter er det hvert andet år, når der er tale om en almindelig person- eller varebil. Formålet med bilsyn er at sikre færdselssikkerheden og miljøet. F.eks. kontrolleres styretøj, dæk, lygter, blinklys, bærende dele samt kulilte.

Altid fast lavpris
Bilsyn Sjælland i Roskilde tilbyder et af Danmarks billigste bilsyn, periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn af biler, motorcykel og trailer. De kan bl.a. hjælpe dig med bureaukratiet i forbindelse med omregistrering, nedvejning, nummerpladesalg og -afmelding. Bilsyn Sjælland har alle de nødvendige godkendelser, der sikrer dig en professionel behandling af dit køretøj.

De servicerer både privatkunder og erhvervskunder. Hvis du har en virksomhed med et stort antal biler, kan du med fordel indgå en erhvervsaftale hos Bilsyn Sjælland. Hermed får du en månedlig faktura og gode rabatter.

“Sindsyg god pris”
På sociale medier gives megen ros til Bilsyn Sjælland i Roskilde, f.eks….

“God service. Meget kompetent og rar synsmand” – Dorte

“Havde bestilt tid i forvejen på nettet – var skeptisk på grund af den sindsygt billige pris (299). Det blev gjort til skamme med det samme. Flot ny hal, ren og pæn. En utrolig rar synsmand som gennemgik min bil sammen med mig” – Mads

“Flot opført hal, god service. Sindsyg god pris. Billigste i Roskilde samt varm kaffe” – Danni

Kontakt Bilsyn Sjælland – Roskilde 


sølvpartner