Trods af en lettere overskyet himmel, og et par enkelte dryp, så mødte over 100 medlemmer op til Erhvervsforums 40-års jubilæumsfest fredag d. 24/9-21. En glædens dag som også kunne kaldes en sejrsfest, da Erhvervsforum netop et par dage før vandt udbuddet om at drive erhvervsservice i Roskilde Kommune, og dermed fortsætte arbejdet med at lave erhvervsfremme og hjælpe nye iværksættere i gang. Erhvervsforum har varetaget denne opgave siden 2013, men har som forening eksisteret siden 1981.

Den runde fødselsdag samt sejrsfest blev fejret i stor stil, da der både var sat telt op, samt pyntet op med ballonport. Dertil var sørget for bobler og lokalt live musik til at sætte den gode stemning. På programmet var en række festlige taler, fra blandt andet Borgmester i Roskilde Kommune Tomas Breddam, Direktør for Erhvervsforum Martin Sattrup Christensen, Formanden for Udvalget for Vækst, Erhvervs og Globalisering Lars Lindskov, samt Johnny Schäffer ejerleder af BusinessHouse ApS.

Med ordene om hvor central en torveholder Erhvervsforum er for kommunens virksomheder, samt udtrykket om det store arbejde Erhvervsforum gør for at skabe og formidle de gode samarbejder på tværs af virksomheder, kunne Tomas Breddam skyde festen i gang.

”Det er med stor begejstring at jeg er borgmester i en kommune med så varieret et erhvervsliv, hvor alle er parate til at hjælpe. Vi runder snart 90.000 indbyggere, og flere og flere virksomheder vælger at etablere sig i Roskilde kommune. Det er dette jubilæum også et stort bevis på, og understreger hvor vigtig en rolle Erhvervsforum har heri” – siger Tomas Breddam.

Efterfølgende fik Lars Lindskov formand for Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering mikrofonen, og startede med at ønske tillykke med både jubilæum og udbudssejr, samt udtrykte glæde for det fortsatte samarbejde. Han fremhævede hvordan Erhvervsforum som lokal erhvervsforening, kæmper for medlemmernes sag – store som små samt iværksættere, og varetager deres interesser.

Efter de rosende ord, gik Direktør for Erhvervsforum Martin Sattrup Christensen på scenen, og skålede for foreningen. Der lød en stor tak til sekretariatet for det hårde arbejde, især under både en udfordrende coronanedluknings-tid, samt for udarbejdelsen af udbudsmateriale. Erhvervsforums Bestyrelse fik også rosende ord med på vejen, for deres kontinuerlige sparring.

Til slut fortalte Johnny Schäffer, ejerleder af BusinessHouse ApS om Erhvervsforums historie, herunder om sit 25-års lange medlemskab, og hvordan Erhvervsforum har spillet en central rolle i det varierede og ekstremt robuste erhvervsliv, som findes i Roskilde

Efter de flotte taler, blev festen rundet af med fødselsdagskage, og efterfølgende networking.

Fra venstre: Rune Tarnø Bestyrelsesformand i Erhvervsforum, Lars Lindskov formand for Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering, Borgmester Tomas Breddam, Martin Sattrup Christensen Direktør i Erhvervsforum. Pressefoto.