Brænder du for musik, frivillighed, markedsføring, brugersegmentering, data analyse, sociale medier og projektledelse? Og drømmer du om at få mere erfaring inden for musikbranchen? Så er en af Gimles praktikstillinger måske noget for dig!

Se praktikopslagene her:
PRAKTIKANT MED DATAANALYTISK SANS TIL RYTMISK SPILLESTED I ROSKILDE

MUSIKELSKENDE PRAKTIKANT TIL DIGITAL MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKATION

ANSØGNINGSPROCES MED FOKUS PÅ DIVERSITET

På Gimle betragter de diversitet som en styrke og forudsætning for udvikling og innovation. De har derfor designet ansøgningsprocessen, så den så vidt muligt ikke, ubevidst frasorterer kandidater, der ikke minder om dem selv.

Man ansøger via en ansøgningsformular og vil i første omgang ikke have mulighed for at sende os et CV eller referencer. De screener alene ansøgningerne ud fra besvarelserne. Finder de dine svar interessant, vil de enten bede dig om yderligere oplysninger eller indkalde dig til en samtale.

Alt det gør de for at undgå at være påvirkede af ubevidste biases og tankemønstre, der knytter sig til køn, alder, udseende, nationalitet mv., når de vurderer ansøgningerne. Ved at alle ansøgere besvarer de samme spørgsmål, sikrer de desuden, at de så vidt muligt vurderer alle ansøgere ud fra de samme kriterier og ikke ud fra mavefornemmelser og personlig præference.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 24. april kl. 09.00.

Foto ABW

Kilde Gimle.