NørregadeTeatret og Teater 2 opfører den 10. november teaterversionen af den danske filmklassiker ”Blikkende lygter” i Lynghøj Teatersal. Alle de skøre optrin fra filmen er med – der pustes både æg og skydes køer – kom selv og se hvordan! Oplev det den 10 november 2022. 

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke udkants-Danmark, og deres møde med de sære eksistenser, som lever der, hvor den lille banden må forsøge at passe ind.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer. Teaterversionen af ”Blinkende lygter” er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv.

Billetter kan købes på www.roskildeteater.dk eller ved indgangen.

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, Svogerslev, 4000 Roskilde
Tidspunkt: torsdag 10. november kl. 19.30
Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Marie Sandø Jondal, Gina Marchwinski & Frank Rubæk
Manuskript; Vivian Nielsen efter Anders Thomas Jensens film
Iscenesættelse: Frank Rubæk
Producent: NørregadeTeatret
Co-producent: Teater 2
Varighed: 1 time og 50 min. inkl. pause

Pressefoto