Teatret Fyren og Flammen opfører HOS ANDERSEN på Stændertorvet i Roskilde onsdag den 16. august kl 16.

Forestillingen er den femte af de i alt 7 gadeforestillinger, som Roskilde Teater i samarbejde med Roskilde Kommune præsenterer for børn og voksne denne sommer.

Teatret Fyren og Flammen opfører HOS ANDERSEN, som er en fysisk gadeteaterforestilling. En buket af HC Andersens eventyr fortalt i billeder, tekst og dans for de mindste og deres voksne. En mand, ANDERSEN, kommer cyklende forbi med sin fortællevogn. På vognen står hele hans hus. Huset er fyldt med låger, billeder og alle mulige ting.

ANDERSEN går på opdagelse i låger og billeder, som starter forskellige HC Andersen eventyr op.
En låge går op, og ud springer en gedebuk. ANDERSEN kaster sig overskrævs på bukken, og i et vildt ridt indhenter han sine to brødre. ”Hallehøj, her kommer jeg…..”

”Et, to, et to”. ANDERSEN marcherer som en soldat rundt om vognen. En låge springer op, og vi ser ind i et dukketeater, hvor soldaten, nu som dukketeater, marcherer videre……

Og hvilke andre eventyr, der gemmer sig, afsløres den 16. august.

I 2022 havde Stændertorvet også besøg af Teatret Fyren og Flammen, som til stor jubel for det fremmødte publikum opførte FUSSKOPF, eventyret om manden med de fem fødder.

Spillested: Stændertorvet
Tidspunkt: Onsdag den 16. august kl. 16.00

Producent: Teatret Fyren og Flammen
Medvirkende: Birger Bovin
Scenografi: Tanja Bovin
Musik: Mathias Nielsen

Varighed: 40 minutter
Aldersgruppe: Fra 3 år
Pris: Der er gratis adgang

Pressefoto Teatret Fyren og Flammen HOS ANDERSEN