Forestillingen ILT er et fantastisk og meget relevant stykke dramatik, som stiller spørgsmålstegn til sit publikum om, hvordan man som verdensborger kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden.

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden for seriøst?

ILT får sin første danske turnépremiere i 2022 og har bl.a. vundet prisen for “Best New Play” i London. Denne danske produktion bliver instrueret at Simon Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne GRÆSHOPPER på Det Kongelige Teater, MACBETH på Odense Teater og LORT på Husets Teater.

Billetter købes på www.roskildeteater.dk

Spillested: Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon, 4000 Roskilde
Tidspunkt: lørdag 5. marts kl. 16.00
Medvirkende: Marie Tourell Søderberg og Christian Bergman
Dramatiker: Duncan Macmillan
Oversættelse: Lars Mikkelsen og Simon Boberg
Instruktion: Simon Boberg
Scenografi og lysdesign: Edward Lloyd Pierce
Producent: Teater Next
Varighed: 1 time og 20 minutter (uden pause)

 

Pressefoto