Gundsø Teater- & Musikforening præsenterer Figaros Dracula – en kisteglad grinebider…

Det sker lørdag 26. marts kl. 16 på Jyllinge Skole. Billetter købes på gtm.billetexpressen.dk eller på tlf. 40 71 11 75

Kan du ikke tåle at se blod? Bare rolig. Det kan Figaros’ Dracula heller ikke!

Vi kan love masser af komik, musik, parodi og kendte hits fra opera, operette, musical og popmusik, når teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Opera veloplagt gendigter Bram Stokers klassiske Dracula.

Figaros, som efterhånden har slået sit ry fast som hele landets leverandør af forestillinger, hvor klassikere blandes med god musik og et skud comedy, byder her på endnu en humoristisk, musikalsk eftermiddag.

Med Dracula som rammefortælling og en overflod af musik, komik og ikke mindst hvidløg, tages publikum med på en rejse i et hæsblæsende show. De tre medvirkende sangere Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen skifter roller i ét væk akkompagneret af OBMSO (One Big Man Symphony Orchestra), Allan Dahl Hansen, ved flyglet.

Vi banker gravrusten af gravrøsten og drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge. Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven. Men da Brexit sætter en stopper for engelske huskøb, ændrer grev Dracula planer. Han rejser i stedet til Danmark, med skibet PostNord (let forsinket), hvor greven har erfaret, at man har i tusindvis af helt frivillige bloddonorer. Og forestillingen tager nu en ganske anden drejning end Bram Stoker, forfatter til den originale Dracula, egentlig havde tænkt sig.

Grev Draculas ærkefjende, den selvsmagende Van Selvsving tilkaldes. Og i en kamp med tiden, dagslyset og det danske toldvæsen skal han skal nu, sammen med sin trofaste hjælper Igor, forsøge at finde Grev Dracula og drive en pæl gennem hans hjerte. Det bliver en forestilling med bid i, hvor alle roller synges, flyves og danses i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

En forestilling, der må ses og grines til…

Pressefoto