I Gundsølille er de i opstartsfasen, så til at starte med har de 1 ugentlig træning for alle over 15 år. Hvis der er tilslutning og interesse nok, udvider de med flere hold og flere træningsdage. Spillere yngre end 15 år er velkomne, hvis de har et forælder med. Det sker den 15 juni 2023. 
 
Spillet og regler. Discen skal ligge stille i kurven, eller hænge i kæderne. Dvs, det tæller ikke hvis man rammer kurven og discen bagefter falder på jorden. Ligesom golf startes der med et såkaldt drive fra et tee-sted. Derefter laves et indspil og til sidst puttes der. Målet i disc golf er naturligvis at ramme i kurve på færrest antal kast, og den der har brugt færrest kast efter endt runde vinder.

Disk Golf i Gundsølille
De har et samarbejde med Roskilde Disc Golf Klub, og alle medlemmer er derfor også velkomne til at træne med RDGK på deres træningsdage.

Kontingent giver adgang til den ugentlige træning samt klubmesterskab, og til udlån af discs hvis man ikke har sine egne.
Træning vil her til at starte med ligge Torsdage kl 17:30, og når det bliver for mørkt rykker vi til Lørdag formiddag kl 10.
Kontingent ligger på 250kr for en sæson der løber fra August til og med Juni.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Gundsølille Skytte Gymnastik & Idræts forening

Sted: Disc Golf banen, Store Valbyvej 248A, Roskilde
Dato: Tor. d. 15. juni 2023
Tid:, kl. 17.30-18.30.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
 
Foto ABW