Open Mic på Gimle er tilbage og stand-up-komikerne er ved at koge over af idéer og jokes, der skal afprøves.

Gimles Comedy Club flytter fra de velkendte rammer i caféen til Kælderen, hvor der er plads til flere gæster med hang til et godt grin. Samtidig kommer du stadig med helt tæt på komikernes træning.

I mange år har Danmarks største og bedste stand-up komikere lagt vejen forbi Gimle. Gimle vil bringe endnu mere comedy til Roskilde og bakke op om både mindre og større komikere. Derfor præsenterer vi en Open Mic med gratis entré.

Til en Open Mic afprøver komikere deres materiale for at teste hvilke jokes, der virker, og hvilke der ikke gør. En Open Mic kan anses som komikernes øvelokale, deres træningscenter eller det sted, hvor helt nye jokes fødes. Det betyder, at du på Gimle Comedy Club ikke kun vil få mulighed for at opleve den spæde fødsel af de (måske) sjoveste jokes performet af både Danmarks garvede, men også splinternye komikerspirer.

Til hver Open Mic vil der være en vært; en rutineret komiker, som sørger for et højt niveau gennem hele aftenen. Til efterårets første udgave af Gimle Comedy Club d. 26. oktober kan du møde David Minerba.

Kommende arrangementer:
Tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 20.00.
Tirsdag d. 30. november 2021 kl. 20.00.
Tirsdag d. 14. december 2021 kl. 20.00.

Fri entré

Pressefoto