Persillepigen 
Stændertorvet 2
4000 Roskilde
26 20 94 93
signefaurholdt@persillepigen.dk

Følg Persillepigen på Facebook.

Åbningstider
Mandag-fredag: 7-18
Lørdag: 7-15

En herlighed af grønt
Grønt er godt for øjnene, og Persillepigen pynter godt i gadebilledet. Foran butikken findes små frugttræer, flankeret af blomster og de genkendelige grøntsagskasser med frugt og grønt i alskens farver. Det er en af den slags butikker, man drejer hovedet efter, og som man bliver i godt humør af at kigge på… og ind i. For man drages nærmest af Persillepigen, og når man træder indenfor, finder man en smuk og stilren butik med højt til loftet, en duft af grønt og en indehaver med et imødekommende smil. Det er Persillepigen, og hun hedder Signe.

En grønthandler af den bedste slags
Enhver by med respekt for sig selv har en grønthandler. Med Persillepigen vitalt placeret på Stændertorvet lever Roskilde op til dét statement. Persillepigen har alle de klassiske råvarer indenfor frugt og grønt, som indgår i en almindelig husholdning. Derudover har butikken mange lækre, mere sjældne sorter, som man måske lige har brug for navnet på, mens man får sig en snak om, hvad Søren man kan bruge sådan én til. Der er nok at se på, for både store og små, hos Persillepigen. Og så er varerne altid friske! For Persillepigen henter dem på Grønttorvet, før vi andre får sko på.

Grønt er godt i hverdagen
”Et æble om dagen holder doktoren væk”, men der er så mange andre måder at få nok frugt og grønt på i hverdagen. Savner man inspiration, finder man det nemt hos Persillepigen. Man genopdager grøntsager, når man kan dufte og mærke dem, og så er det bare nemmere at købe stykvis eller små bundter af det, man får lyst til at smage, fremfor at købe grønt i færdigpakkede 2-kilos poser.

Måske er der en overraskelse mellem varerne; et parti æbler fra lokalområdet, eller en helt særlig eksotisk frugt, som bare lige skal prøves af. Persillepigen er ikke bange for at prøve noget nyt, og hun har en energisk, sprudlende tilgang til tingene. Hun er sådan én, der blander persille i en blomsterbuket, og nogenlunde sådan gik det til, at hun blev til Persillepigen.

Grønt er godt i hverdagen, og grønt er godt til fest. Måske finder man sig selv stå og se henført på en artiskok, som man egentligt havde glemt eksisterede, og pludselig bliver et simpelt hverdagsmåltid, ved hjælp af en kogt artiskok med smør til, et festmåltid på en almindelig onsdag aften.

Hos Persillepigen er varerne friske, kvaliteten i top, kunderne glade og smilet stort. Et sted man vender tilbage til.

Det skriver kunderne på Facebook
Tak for den skønneste grønkål som blev til Vendsyssels grønlangkål, som nu desværre er spist. Tror vi er blevet fan af din butik og lidt afhængige. (Bettina)

Hun har de lækreste appelsiner og røde grapefrugter. Mums. (Pia)

Tak for de smukke blå violer du skaffede hjem til mig. Mine kager blev så flotte. (Rikke)

Tak for den pryd “du” er for gadebilledet. Det giver så meget liv. (Lise)

Din forretning er….. verdensklasse! (Ulrich)

 

sølvpartner

Del på sociale medier