MENY Himmelev
Himmelev Sognevej 95
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 42 33

MENY Himmelev på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 8:00-20:00
Lørdag -søndag: 8:00-18:00

Roser til købmanden
“Hold da op et udvalg. I havde både min yndlingskaffe (som ellers er umulig at opstøve) og en grøntafdeling, hvis kvalitet jeg sjældent har oplevet før. Cykler gerne de ekstra km for at købe ind hos jer igen!”

“Kæmpe respekt til slagteren, som på trods af en krævende kunde (mig) bevarede fatningen og smilede tillige.”

“Virkelig SUPER Meny med mange specielle varer og en spændende blomsterafdeling.”

Dette er noget af det første, du støder på, når du kigger på anmeldelser om Meny i Himmelev. Bedre kan det jo ikke være med tilfredse kunder, der er så tilfredse, at de fortæller det.

Med købmand Søren Seier Rasmussen ved roret er målet dramatisk vækst, og det sker med hjælp fra dygtige, engagerede og energiske medarbejdere – hos MENY kaldet MADarbejdere. Man tilstræber fødevarer af højeste kvalitet og kundeservice i særklasse.

Hyggelig butik
Noget af det første man lægger mærke til når man kommer ind i forretningen er den gode atmosfære, de mange smil og det venlige personale. Derefter hvor ryddeligt alting er, hvilket blandt andet betyder at man har indtryk af der er rigtig god plads i forretningen, på trods af de mange kunder og det store udvalg.

Hele Danmarks nye supermarked
MENY Himmelev  er en del af den succesrige kæde DAGROFA, der betegner sig selv som “hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin.”

Kæden omfatter mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, der alle kendetegnes ved en passion for mad. Af samme grund er sortimentet af fødevarer et af landets største. MENY sammenligner ugentligt sine priser med konkurrenterne for at kunne tilbyde sine varer til “fast lavpris”.

Nu også smørrebrød…
Som noget nyt kan man bestille smørrebrød på hjemmesiden http://www.menyhimmelev.dk/

Man skal bare udfylde formularen der er beregnet til det, dagen før du skal bruge det. Udvalget er stort og varieret.

Følg Meny Himmelev på Facebook her.


sølvpartner