Foto: Gutzag

Gutzag Vintage Clothing
Algade 38 st – th
4000 Roskilde
31 90 99 40
gutzag@gutzag.com

Følg Gutzag på Facebook

Tilmeld dig Gutzags nyhedsbrev

Åbningstider
Tirsdag-fredag 11 – 18
Lørdag 10 – 15
Søndag-mandag lukket

Gutzag – en vintage perle
”På den ene side skal butikken have en masse ros for udvalg, interiør, stemning og priser. På den anden side vil vi gerne have den lidt for os selv. Men selvfølgelig skal alle vide, at det her er en lille perle, hvis man er til vintagetøj.” Tilfredsheden blandt handlende kunder hos Gutzag er stor, og dette er blot en af de varme anbefalinger på Facebook.

Foto: ABW

Univers af unikke skatte
Hos Gutzag finder man tøj tilbage fra 70’erne til 90’erne. Butikkens rammer ligger midt i Roskildes travle gågade. Den rummer et stort sortiment af unikt tøj, som venter på at blive fundet. Hvor end blikket falder i forretningen, er der noget spændende som fanger interessen – alt fra sko, tøj og accessories.

Shoppeturen foregår imens datidens musik flyder fra højtalerne, som bidrager til Gutzags atmosfære. På de sociale medier roser kunderne bl.a. den varme og personlige betjening, der sammen med det hyppigt skiftende sortiment gør det til en oplevelse at handle der. Alt dette er med til at give mange tilfredse kunder – ”Skøn forretning. Man bliver smittet med den glæde forretningen og deres skønne tøj udstråler.”

Køb med god samvittighed
Den stilrene vintage-butik, som åbnede tilbage i august 2018, er ejet af Susse og Ronni Guldbrandsen. Sammen har de skabt en forretning med fokus på at handle genbrug af høj kvalitet. Hvert køb hos Gutzag bidrager til deres initiativ om bæredygtighed, da de mange ressourcer under fremstillingen af tøjet ikke har været spildt i form af genkøb. Ejerne fortæller, at ”tøjet skal være autentisk og originalt fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Tøjet skal være unikt (kun én af hver), og det skal være med til at fortælle vores historie.”

Foto: ABW

Dette giver kunderne mulighed for at komme ind i en butik, hvor individualitet er i højsædet. Og genbrug fra netop de årtier giver mulighed for at tilføje lidt ekstra til hverdagsgarderoben, som ikke længere masseproduceres. Der er naturligvis også mulighed for at finde det helt rigtige til, når hverdag bliver til fest.

Vintage tiltaler i dag en stor og forskelligartet målgruppe, fra fashionistaen til den enlige mor, der skal have tøjbudgettet til at række længst muligt. Vintage er tidsløst og historisk, kvaliteten er høj, det skåner miljøet og giver muligheden for at sætte sit eget unikke præg på ens tøjstil.

Kig forbi Gutzag og gør et fund eller følg dem på dem på de sociale medier og se et udvalg af deres vintage tøj.

Kontakt Gutzag

premiumpartner

Del på sociale medier