Byens Grønne Hjørne 
Skomagergade 18
4000 Roskilde
44 44 00 20
butik-4000@bg-h.dk

Byens Grønne Hjørne på Facebook

Åbningstider
Mandag – fredag: 9-18
Lørdag: 9-16

Flotte blomster, god stemning
Byens Grønne Hjørne er som navnet antyder en frodig oase i hjertet af Roskilde. Forretningen er en verden af smuk brugskunst, store grønne planter og farverige blomster. Man bliver glad, når man besøger butikken, ikke kun pga. kreativiteten i indretningen og varerne, men den smilende service.

Leder du efter en opgradering af din beplantning indendørs eller udendørs, din bolig eller din virksomhed, er du kommet til rette sted. Dine ideer er ikke for store eller små, og du får en god vejledning, uanset om det er til dig selv eller gaven til din veninde, din jubilæumsfejrende medarbejder eller din allerbedste kunde. Mulighederne er mange, og de står klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

Næsten altid åben
I august 2017 byggede butikken på Skomagergade om, indretningen fik et frisk pust, og gaden kom tilbage igen på begge sider. Tilgængelighed ligger indehaver Boujema Alili meget på sinde. Det gør miljøet også, og Byens Grønne Hjørne bidrager til bæredygtighed, bl.a. ved at begrænse brugen af plast.

Forretningen holder ekstraordinært åbent i forbindelse med julemåneden, hvor der er stort behov for adventskranse og juledekorationer til hjemmet og virksomheden. Vil du selv lave din juledekoration, kan du hente en masse materialer, inspiration og ideer i Byens Grønne Hjørne

Buske og træer
Byens grønne hjørne er én af Boujema Alilis tre forretninger. Han kom som barn til Danmark fra Marokko og begyndte i en ung alder at arbejde med blomster. I 2012 etablerede Boujema Byens Grønne Hjørne i Værløse bymidte, siden i Roskilde og Rødovre.

Byens Grønne Hjørne skiller sig ud med sine store planter. I modsætning til en almindelig blomsterbutik har Byens Grønne Hjørne nemlig også træer og buske i sit sortiment. De er til haven, men også til de havestuer, der bliver stadig mere eftertragtede, fordi flere får øjnene op for, hvor meget planter betyder for indeklima og trivsel.

Rosende ord til blomsterbutikken i Roskilde
forretningens Facebookside kan du se kommentarer fra glade kunder, vi har plukket i udvalget:

”1000 tak for den meget smukke kistepynt samt hjerte & krans som vi fik lavet hos jer i dag. I havde hørt vores ønske, men det var så meget smukkere end vi overhovedet havde troet det kunne blive. En trist dag blev så meget smuk” – Anja

”Smuk butik, smukke, blomster og smukke mennesker. Fin betjening og en ekstra julestjerne med hjem uden betaling. Jeg kommer igen” – Connie

”Super lækker blomsterbutik, kanon inspiration og toptunede piger og en glad boss” – Lisbeth


premiumpartner

Del på sociale medier