Begivenheder

Andre nyheder

Foto: Kino Ros torv‎ - That's The Way It Is

That’s The Way It Is

Vær med for at fejre 85 år med Elvis Presley og de 50 år, der er gået siden filmens premiere i 1970, når Kongen af Rock’n’Roll vender tilbage i biografen på Kino Ros torv d. 13 august 2020.

12. august 2020
Gode råd om brug af mundbind

Gode råd om brug af mundbind

Sundhedsstyrelsen udvidede d. 31. juli de generelle anbefalinger med en anbefaling om brug af mundbind ved trængsel i den kollektive trafik, men der er stadig mange, som ikke følger anbefalingerne. Der anbefales CE-mærkede engangsmundbind. Mange synes, det bliver dyrt at købe dem i længden, da man skal smide dem ud efter at have brugt dem. Derfor kommer Sundhedsstyrelsen nu med gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, hvis man i stedet vælger at bruge stofmundbind.

11. august 2020
Foto: CB Event‎ - Cubansk Rumba Dans (åbent niveau)

Cubansk Rumba Dans (åbent niveau)

Vil du gerne lære at dane Cubansk Rumba og særligt med Elena Rado fra Cuban Roots i København, så har du nu en enestående mulighed for dette fra d. 13 august 2020.

11. august 2020
Nye fysioterapeut studerende søges

Nye fysioterapeut studerende søges

FysioDanmark Roskilde søger lige nu dygtige fysioterapeut studerende som kunne tænke sig et spændende og alsidig studiejob.

11. august 2020
Foto: Jesper Thode Larsen, Byportalerne.dk

Det går den forkerte vej med 9. klassernes alkoholforbrug

I dag udkommer de danske resultater fra Den Europæiske Rusmiddelundersøgelse, ESPAD, og resultaterne viser et kedeligt billede. Elever fra 9. klasse drikker i dag alkohol oftere, og rapporten viser også en sammenhæng mellem de unges brug af alkohol, tobak og illegale stoffer.

11. august 2020
Foto: Kirkens Korshær

INGEN BØRN SKAL STARTE I SKOLE UDEN EN SKOLETASKE

Kirkens Korshær hjælper udsatte børnefamilier året rundt, også når der er skolestart. Ofte hjælper de familierne med at finde en skoletaske i en af genbrugsbutikkerne, men er der skolebørn i en familie i deres netværk, der står til at skulle starte i skole uden skoletaske eller penalhus, så tager Kirkens Korshær gerne med ud og køber det.

11. august 2020
Foto: Rådet for Sikker Trafik

Trafikkaos på skolevejene

For at skabe mere tryghed og sikkerhed på skolevejene gennemfører Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og 95 kommuner fra den 10. august og måneden ud den landsdækkende skolestartskampagne “Børn på vej”. Den skal blandt andet minde trafikanterne om, at de skal vise hensyn og sænke farten på skolevejene. Og det er der brug for. I august måned sidste år sigtede politiet knap 6.200 personer for at køre for stærkt på skolevejene.

10. august 2020
Foto: Raadhuskælderen

Rib Eye, fritter, bearnaise….

Raadhuskælderen flasher igen med en sprød og lækker tallerken og enhver med trang til en god frokost eller en velsmagende middag ude i byen, kan simpelthen ikke sige nej tak til denne menu. Vejret er godt og det er bare med at komme afsted.

10. august 2020
Forkæl din garderobe

Forkæl din garderobe

Hos Gutzag Vintage Clothing kan du finde de skønneste kjoler fra 70’er og 80’erne og du kan næsten være ganske sikker på, at fortiden ringer dig op og vil bede om kjolerne retur. Så fede, er de nemlig. Du kan se et lille udvalg her og så kan du blive blown away, hvis du stikker snuden ind i butikken på Algade 38. Det bliver simpelthen ikke mere “cute fit”.

10. august 2020
Kørekort til fitness i LifeClub

Kørekort til fitness i LifeClub

Er du 12-15 år, og vil du gerne træne selv i fitness? Det kan du nu komme til. Du skal blot først have et “kørekort” til fitness hos LifeClub i Roskilde. Der er infomøde den 11. august kl 18.15, hvis du gerne vil vide mere og møde Karsten. Tag gerne dine forældre med.

10. august 2020
Pressefoto: Mads Ellegaard Christensen

Ny direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning i Region Sjælland

– Vi får med Mads Ellegaard Christensen en direktør, der kan være med i front i samarbejdet om at skabe et både mere nært og mere specialiseret sundhedsvæsen i Region Sjælland. Et sundhedsvæsen med proaktivitet og ideer, der er på forkant, siger adm. direktør Per Bennetsen, Region Sjælland.

9. august 2020
Kan fysisk træning mindske følgerne efter blodprop i hjernen?

Kan fysisk træning mindske følgerne efter blodprop i hjernen?

Man forbinder normalvis lammelse, dårlig balance og taleproblemer med følgevirkninger efter en blodprop i hjernen, men faktisk er blodpropsrelateret hovedpine også meget typisk

9. august 2020
Træn 14 dage gratis i LifeClub

Træn 14 dage gratis i LifeClub

I august kan du få 14 dages gratis og helt uforpligtende træning i LifeClub. Du skal blot starte de 14 dage senest den 31. august. Så kan du vælge frit mellem ca. 90 hold om ugen samt træne i fitness så tit, du vil.

9. august 2020
Foto: Holte Vinlager

6 fortryllende vine…

Det går rigtig godt for østrigsk vin. Smarte restauranter med respekt for sig selv har østrigske vine på kortet, og landet eksporterer i dag flere flasker end nogensinde. I Holte Vinlager Roskilde sælger de en bred vifte af vine fra Schloss Bockfliess, som producenten Pfaffl står bag.

8. august 2020