Hovedpine, kæbespændinger, hofteproblemer eller nakkesmerter – disse problemer hænger ofte sammen.

Vil du give dig selv en særlig sommeroplevelse og opleve fordelene ved Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST) til en fantastisk pris? I anledning af sommeren har jeg et eksklusivt tilbud på denne blide og effektive behandling. Få 3 behandlinger for kun 1500 kr.

Book den første behandling i enten uge 29 eller 30, og de sidste 2 behandlinger skal være afsluttet senest den 1. september 2024.

Min erfaring viser, at klienter der i starten af forløbet modtager behandlinger med maksimalt 1-2 ugers mellemrum, oplever den bedste effekt. Jeg ønsker at give flere muligheden for at prøve Biodynamisk Kranio Sakral Terapi og opleve, hvordan behandlingerne aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, hvilket resulterer i løsning af spændinger og genskabelse af balance.

For mig er BKST en spændende rejse, som man begiver sig ud på, og sammen med mine klienter oplever vi hvad kroppen har lyst til at udfolde og give slip på.

Kroppen er en dybt intelligent enhed, men lejlighedsvis har den brug for hjælp og aktivering med kærlige, nænsomme og lyttende hænder.

Hvis du foretrækker hurtige løsninger, er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi måske ikke det rette valg for dig. Denne behandling er ikke en Quick-fix løsning, men derimod en investering i din krops langsigtede velvære.

Ser virkelig frem til at møde dig og vise hvordan jeg kan støtte dig i at investere i din krops velvære.

Der er forresten en lille overraskelse til de 5 første der bestiller tid i uge 29 eller 30.

Læs om BKST: https://cr-terapi.dk/biodynamisk-kranio-sakral-terapi/
Bestil tid: https://cr-terapi.planway.com/

Cathrine Ryge, CR Terapi – Foto Karsten Piper