Tommy Hansen starter den 3. juni som ny butikschef for Dagrofa Foodservice i Roskilde, der er fødevareleverandør til områdets mange restauranter, caféer, pizzarier og arrangementer. Han kommer med en solid erhvervserfaring i bagagen fra bl.a. detailhandlen, og senest har Tommy Hansen arbejdet som kok.

Her ses Tommy Hansen sammen med salgschef Peter Kirk Elbrønd (tv.), der har ansvaret for alle Dagrofa Foodservices Cash & Carry-butikker på Sjælland. Derudover er Peter Kirk selv bosat i Roskilde. Pressefoto Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice i Roskilde (Vestre Hedevej 20) får den 3. juni ny butikschef i form af Tommy Hansen.

Han har igennem sin erhvervskarriere været butikschef for flere landsdækkende detailkæder, og han har været tilknyttet hotelbranchen. Senest har Tommy Hansen arbejdet som kok på en københavnsk restaurant, og det var et job han valgte på grund af sin store kærlighed til madlavning og gode råvarer.

I sin nye stilling får Tommy Hansen ansvar for at sikre, at Roskilde-områdets mange erhvervsdrivende inden for fødevarebranchen får en god oplevelse, når de besøger Dagrofa Foodservice-butikken, der har et stort sortiment af bl.a. kød, frugt & grønt, frost- og kølevarer, cateringvarer, øl og vand samt nonfood.

Tommy Hansen fortæller:

• Jeg glæder mig virkelig til at starte som butikschef i Roskilde, og jeg ser især frem til møde både vores nuværende og potentielle kunder, som står bag områdets mange spisesteder og events på f.eks. Dyrskuepladsen. Tidligere har jeg selv stiftet bekendtskab med kokkefaget, og det gør, at jeg forhåbentlig har gode forudsætninger for at give de besøgende i butikken en kvalificeret faglig sparring.

Han fortsætter:

• I Roskilde-butikken er der et utroligt sammentømret team af dygtige og erfarne medarbejdere, som kender lokalområdet og har stærke relationer til kunderne. Det er selvfølgelig endnu en årsag til, at jeg med stor begejstring har sat ja til jobbet.

Peter Kirk Elbrønd er salgschef for Dagrofa Foodservice-butikkerne på Sjælland og selv bosat i Roskilde, og han er overbevist om, at Tommy Hansen passer rigtig godt ind i rollen som butikschef:

• Tommy har igennem sin karriere bevist, at han er god til at skabe tætte kunderelationer, og der er ikke tvivl om, at Tommy kommer med en værdifuld indsigt i vores kunders hverdag pga. hans fortid i bl.a. hotel- og restaurationsbranchen. Jeg er helt sikker på, at han sammen med det øvrige team kommer til at sætte Roskilde-butikken endnu tydeligere på det lokale landkort.
Alle erhvervsdrivende/selvstændige med et CVR-nummer kan handle hos Dagrofa Foodservice i Roskilde.

Fakta om Dagrofa Foodservice:

  • Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.
  • Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.
  • Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.
  • Dagrofa Foodservice Cash&Carry-butikken i Roskilde har adresse på Vestre Hedevej 20, 4000 Roskilde.
  • Læs mere på www.dgfs.dk