SPIRITUEL EFTERÅRSFORDYBELSE HØJERE SELV ENERGIREJSE OG MEDITATION 27/10 kl. 16-19. Workshoppen er for dig der er nysgerrig på dig selv, og gerne vil udvikle dig personligt og spirituelt.

Ren selvkærlighed og næring til sjælen.
Hele dagen foregår i en let, kærlig og løftende atmosfære. Her kommer du som du er, og der er ikke noget du skal præstere. Hvis du kommer med åbent sind og nysgerrighed er det de bedste forudsætninger.

Efterår – se indad – fordybelse
Efteråret er en naturlig tid for at kigge ind ad. At søge nye svar og muligheder i dig selv. Her fordyber vi os i kontakten til vores højere selv, og søger svar på nogle af vores spørgsmål. En dag med nye indsigter.

Program for dagen:
– Guidet kærlig selvaccept og imødekommenhedsmeditation
– balancering af energichakra med guidet lydhealing/klangmeditation
– kontakt til vores højere selv gennem guidet meditation
– pause med te og snacks og tid til selvrefleksion
– afrunding med en blid guidet healingsmeditation – afslapning og ren nydelse .

En fordybende og måske også bevægende dag, hvor du bliver klogere på dig selv, og søger svar fra dit højere selv/din inderste kerne/din indre visdom.

Højere selv – sjælsbevidsthed
Kontakten til dit højere selv – mødet mellem spiritualitet og psykologi. I følge den transpersonlige psykologi indeholder vi ud over krop, tanker og følelser også et højere selv – sjælsbevidstheden – en indre stemme. Noget der ikke kan måles eller vejes. Den del af dig der rummer svarene på alle dine spørgsmål.

Vi lever i en verden hvor det kan være svært at holde fast i sig selv, med de helt utrolig mange input og påvirkninger vi får ude fra. Lær at mærke og kontakte DIN indre kerne, dit højere selv, for hvad dine autentiske behov er, og hvad der er rigtigt og godt for dig.

Gå hjem fra workshoppen med den dybeste indre ro, fred, lethed og glæde.

Dagen er tilrettelagt med få deltagere, så der er god tid til den enkelte, og du kan arbejde med din egen personlige udvikling i forhold til hvor du er i dit liv lige nu. Formålet er, at du får mest ud af workshoppen hvis du har lidt erfaring med meditation – men alle er velkomne.

Har du deltaget før kan du sagtens være med igen. Da vi arbejder med det der er lige nu, ændrer vores situation sig, og der vil altid være nyt at opleve.

Se mere her https://fb.me/e/1udL2OZZ4

Link til tilmelding: https://ezme.io/c/OY/RZd8

Praktisk:
Sted: Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, Roskilde, Pranasalen.
Dørene åbnes ca. 10 minutter før vi starter. Hav behageligt tøj på eller med, og medbring evt. en lille hovedpude og lune sokker. Måtter, tæpper etc. haves i salen.

Deltagerprisen er 550 kr. inkl. te, snacks, materialer og en lille gave til hver deltager