Med den nationale teststrategi i ryggen, sætter Region Sjælland og Falck nu alle sejl ind på at etablere flere pop-up testcentre, skriver Roskilde Kommune i en pressemeddelelse. Her kommer listen over nye pop-up testcentre i Roskilde Kommune i denne uge.

Fra i dag mandag den 8. marts åbner dørene til fire pop-up kviktestcentre i Roskilde Kommune. Testcentrene bemandes af Falck, og ligger fordelt i kommunens forskellige bysamfund for at komme så langt ud med testmulighed til borgerne som muligt.

– Vi ved, at hyppige tests kan hindre smittespredning, så vi forhåbentlig kan åbne mere. Derfor opfordrer jeg alle der møder fysisk op på arbejde til at benytte tilbuddene om kviktest, siger borgmester Tomas Breddam.

Kviktestcentrene åbner i et rul hen over ugen, så der er to pop-up testcentre åbne hver dag mandag-torsdag, mens der fredag-søndag er ét testcenter åbent. Til gengæld har kviktestcentrene i weekenden større kapacitet. Alle pop-up testcentrene har åbent kl. 9-19 alle dage og her skal ikke bestilles tid.

Her kan du blive kviktestet i uge 10
Jyllingehallerne: Mandag, onsdag og lørdag
Himmelev Hallen: Mandag, onsdag og fredag
Ramsø Hallen: Tirsdag og torsdag
Viby (Grantoften 3-5): Tirsdag, Torsdag og søndag

Øvige testcentre:
Roskilde Kongrescenter: Mandag-søndag kl. 8-20 (kviktest – næsepodning)
Skalstrup (Køgevej 167): Mandag-søndag kl. 9-20.30 (PCR-test – halspodning)

Kviktest – nu med de korte vatpinde
Som en bonusinformation melder Falck, at de fra og med den 5. marts benytter de nye og kortere næseborstest til kviktest. Det gælder både de kommende pop-up testcentre og kviktestcentret i Roskilde Kongrescenter.

Få overblik over testmulighederne i Roskilde Kommune og resten af landet på roskilde.dk/coronatest.

 

Foto: ABW