Den 17. juli hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta i Roskilde. I hvert fald, hvis du skal på cocktailbar. På Chase Cocktailbar kan du nemlig bruge den grønne valuta til at købe en Hendrick’s Gin & Tonic. Det oplyses i en pressemeddelse

Pressefoto: Hendrick’s Gin

Det er ikke tilfældigt, at Hendrick’s Gin fejrer agurken. Den delikate grøntsag har nemlig en helt særlig rolle i selve destilleringen af de klare dråber. Hendrick’s Gin har sin ekstraordinære afrundede men komplekse smag fra rosenblomster og agurker. Derfor er det helt rigtigt at akkompagnere en Hendrick’s cocktail med en skive af den grønne grøntsag, der tilfører ginen den helt særlige karakterfulde og subtile smag.

Hendrick’s har indgået et samarbejde med Chase Cocktailbar, der vil facilitere de uortodokse transaktioner. Flere agurkevalutaer, både drue-, skole- og asieagurker, er gyldige og kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic i ‘Agurketimen’, der varer fra kl. 16 til 17.

“Det har været en mangeårig drøm for Hendrick’s at skabe en skæv, underfundig verden, hvor grønne grunker byttes til forfriskende vederkvægelse. Derfor har vi valgt at ophøje den ydmyge grøntsag, så den kommer i allerhøjeste kurs på World Cucumber Day, hvor vi opfordrer alle til at bytte en agurk til en velsmagende Hendrick’s & Tonic,” fortæller Morten Barndorff Simonsen, Brand Manager hos Hans Just og fortsætter, “World Cucumber Day falder i øvrigt en måned senere end normalt i år – men dette år er jo alt andet end normalt!”.

Prikken over i’et på enhver Hendrick’s cocktail er en grøn garniture skåret af den særlige grøntsag, der både komplimenterer og medvirker til den særlige smagsoplevelse af en Hendrick’s gin. Kun form og fantasi sætter begrænsningen for agurkepynten: Klassisk agurkeskive skåret på tværs eller langs, et dekorativt argukespyd eller en agurkeroset. En ting er sikkert: Alle variationer behager øjet såvel som ganen.

‘Agurketimen’ varer fra kl. 16 til 17 den 17. juli 2020.

OBS: Falske agurker accepteres ikke.

Gældende betingelser:
‘Agurketimen’ afholdes fra kl. 16 til 17 17/7-2020.
Deltagere i ‘Agurketimen’ skal være over 18 år og medbringe gyldig legitimation.
Kun én drink pr. person kan købes med agurkevaluta.
Agurken er ikke et lovligt betalingsmiddel og må kun udveksles til en enkelt Hendrick’s og Tonic.
Tilbuddet er kun tilgængeligt i deltagende barer, se detaljer ovenfor.

Om World Cucumber Day
Hendrick’s Gin får sin unikke smag fra destillerede rosenblade og agurker, og serveres med skiver af agurk.

World Cucumber Day fejres normalt den 14. juni, hvor Hendrick’s får afløb for sit skæve og underfundige verdenssyn ved at ophøje agurken, tilføre hverdagen et twist og inspirere folk til at dyrke og omfavne deres ukonventionelle sider. Og selvfølgelig give dem muligheden for at nyde en forfriskende Hendrick’s & Tonic akkompagneret af agurk.

Mere information om World Cucumber Day, besøg www.hendricksgin.com

Om Hendrick’s Gin
Hendrick’s Gin er en premium gin, der destilleres i Skotland. Der laves kun 500 liter ad gangen af den berømte Hendrick’s Gin, der ud over at være destilleret på mere traditionelle botanicals som enebær og hyldeblomst, også er indgydet med roser og agurk. Det giver ginen den karakteristiske friskhed og en dejlig blomsteraroma.

Hendrick’s Gin destilleres i en kombination af to forskellige typer af kobberkedler, der i samspil frembringer en guddommelig, blød gin med den perfekte balance af karakterfuld og subtil smag.

Om William Grant & Sons
William Grant & Sons Holdings Ltd er et selvstændigt familieejet destilleri med hovedkontor i England. Det blev grundlagt af William Grant i 1887. I dag ejer femte generation af familien den globale premium-spiritusvirksomhed, der destillerer nogle af verdens førende mærker af skotsk whisky, herunder verdens mest prisvindende håndlavede single malt Glenfiddich®, The Balvenie®. Verdens tredje største blend af Scotch, Grant’s®, såvel som andre ikoniske spiritusbrands som Hendrick’s® Gin, Sailor Jerry®, den irske whiskey Tullamore D.E.W.®, Monkey Shoulder® og Drambuie®.