Corona-tiden har været en underlig periode for os alle sammen. Folk har været hjemsendte og bekymrede og mange virksomheder er voldsomt udfordret. Coronakrisen har også ramt dem i Roskilde Kongrescenter. Det skriver René la Cour Sell, Direktør i deres seneste nyhedsbrev:

PR-Foto: René la Cour Sell, Direktør Roskilde Kongrescenter

Vi løser både kommunale og kommercielle opgaver og er finansieret via et kommunalt tilskud samt indtægter fra kommercielle arrangementer. Da mere end halvdelen af vores indtægter kommer fra Roskilde Kommune har vi ikke kunnet søge hjælpepakker – og da vi er et lukket økonomisk kredsløb, skal vi tilpasse vores økonomi efter forholdene.

Vi har mærket konsekvenserne dér hvor det gør allermest ondt, nemlig at vi har måtte sige farvel til dygtige medarbejdere. Det har været kedeligt for de berørte – specielt fordi det alle er folk, vi ikke har lyst til at sige farvel til. Men vi er her endnu, og tiden uden gæster og bag lukkede døre er blevet brugt yderst produktivt til, at male, istandsætte og udvikle vore faciliteter, både i Roskilde Kongrescenter og i de idrætsanlæg vi passer: Himmelev Idrætscenter, Viby Idrætscenter, Vor Frue Sognegård og Målfeltet.

Alle på kontoret er i fuld sving hjemmefra hvor de ombooker konferencer, koncerter, foredrag og idrætsbegivenheder til senere på året, hvor vi håber at få lov til at slå dørene op. Det betyder nu at vi har fået et efterår med et meget rigt kulturprogram med masser af spændende foredrag og koncerter med populære navne.
Jeg, og mine kolleger, krydser fingre for, at vi snart får lov til at lukke op igen, og at vore mange savnede gæster får lyst til igen at komme hos os til konference, messe, idræt, foredrag og koncert. Vi er her og vi er klar!

Se hele deres program her.