Der findes ikke specielt meget at glæde sig over i denne vanskelige tid og derfor har Holte Vinlager Roskilde besluttet sig for at forkæle dig med nogle helt fantastiske tilbud på deres påskeøl, samt eksklusive gaveæsker med lækre påskeæg.

Du får altså – lige nu: 6 påskeæg i flot indpakning til kun 85 kroner – normalpris 110 kroner og minus 25% på ALLE påskeøl! Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Husk også, at de af hensyn til coronasmitte leverer gratis i hele Roskilde + omegn.

Sådan gør du:
Send en mail her eller ring til dem på tlf. 46 36 33 78 med din bestilling – så aftaler I nærmere. Er varerne betalt på forhånd, sætter de den gerne udenfor døren, hvis du ikke er hjemme eller ikke ønsker kontakt.
De håber at du og din familie kommer godt og sikkert gennem denne vanskelige periode.

Del på sociale medier