Gimle lukker ned med øjeblikkelig virkning, og vil holde helt lukket resten af marts. Det oplyser de i nedenstående pressemeddelse.

Grundet myndighedernes udmelding onsdag aften er Gimle lukket med øjeblikkelig virkning. Fra torsdag d. 12. marts og frem til og med 31. marts 2020 bliver alle aktiviteter og koncerter på Gimle og i Gimles café enten udskudt eller aflyst, Gimles café vil ligeledes være lukket. Vi vil som udgangspunkt forsøge at flytte alle arrangementer til en ny dato. Hvis det ikke er muligt at flytte arrangementer frem, er vi nødsaget til at aflyse. Vi arbejder på at finde en løsning, og vil melde ud omkring de enkelte arrangementer når vi ved mere.

Har du billet til et af vores arrangementer i marts, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har rigtig mange arrangementer, og har begrænsede personaleressourcer. Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside. Pas godt på jer selv og jeres nærmeste.