Roskilde Kongrescenter og MOD TIL inviterer indenfor til en aften, hvor en af Danmarks mest hjertevarme kvinde indtager spotlyset og fortæller historien om dengang, en fremmed flyttede ind. Skal man kunne lide at være gravid? – og hvad gør man, hvis man slet ikke kan lide at være det? 

Alle havde fortalt hende om, hvor vidunderlige de næste ni måneder ville blive. Og alle bøger om at være gravid sagde det samme. Det var bare ikke sådan, det var for Sofie Linde, der bedst husker tiden som en hormonel rutsjebanetur afløst af træthed og så igen afløst af sult – ekstrem sult. Faktisk blev hun så sulten, at hun har imponeret med at spise syv spandauere på en og samme dag.

Mest af alt følte hun sig som et kluntet monster, der faldt i søvn alle mulige underlige steder.

Så hvad gør man, når man ikke er glad for at være den gravide – når man faktisk hader at være gravid? Det er et af de spørgsmål, som Sofie Linde åbent og humoristisk deler med os i sit foredrag, hvor hun tager udgangspunkt i sin bog ”Fårking gravid – en fremmed flytter ind”. Aftenen bliver fyldt med latter, ærlighed og kærlighed, mens Sofie Linde sørger for en spændende og underholdende aften.

Bogen: Fårking gravid – en fremmed flytter ind

Sofie Lindes bog blev vel modtaget og er en bestseller, som nu har solgt over 20.000 eksemplarer. Sofie Linde mener, at kvinder fortjener nogle kæmpe skulderklap for at gå igennem en graviditet, når det hele ikke er lutter lagkage og lykkeland. Imens man skal takle alle de spørgsmål, der rejser sig, når man skal starte et nyt liv med ansvar for et helt nyt menneske.

Læs mere og køb billet her.

Sofie Linde / Pressefoto
Del på sociale medier