Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2019/10/07 til 2019/10/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Østrupvej / Knudsbjergvej, Gundsømagle, Veksø Sj. – Roskilde

Kl. 12.11 fik politiet en anmeldelse fra en 54-årig mand fra Frederiksberg, som oplyste, at han og flere andre cyklister var kørt på cykel ad Østrupvej ved Knudbjergvej. Undervejs var de blevet overhalet af en bilist, som ifølge anmelderen straks efter overhalingen skulle have bremset op, så flere af cyklisterne væltede uden at ramme bilisten. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Cyklisterne havde dog aflæst bilistens nummerplade, så politiet fik senere kontakt til bilejeren – en 46-årig mand fra Måløv – som gav sin version af oplevelsen med cykelrytterne. Politiet skal nu forsøge at få klarlagt hændelsesforløbet, inden flere cyklister væltede med ødelagt tøj og cykeldele til følge.

Færdselsuheld – Kirkegade/Roskildevej, Havdrup – Solrød

Kl. 12.20 skete et sammenstød mellem en cykel og en bil i krydset Kirkegade/Roskildevej – Gl. Havdrup. En 43-årig mand fra Næstved kørte frem i krydset fra Kirkegade, hvor han overså en 62-årig mand fra Køge, som kom cyklende på en el-cykel på cykelstien imod færdselsretningen i nordvestlig retning. Bilen ramte cyklisten, så han væltede og slog overkroppen. En ambulance blev tilkaldt til at behandle cyklisten, der blev kørt til sygehuset, som konstaterede, at han havde brækket en knogle i skulderregionen. Cyklisten havde kørt i den “forkerte” side af cykelstien, da han ledte efter noget, som han havde tabt på sin tur dagen forinden. Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændighederne i vigepligtsuheldet.

Færdselsuheld – Nordmarksvej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 14.44 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket og nu lå på taget. Politiet fik på uheldsstedet kontakt til en 85-årig mand fra Jyllinge, der inden uheldet var kørt i en personbil i nordlig retning med lav hastighed. Af ukendte årsager havde han påkørt flere sten og efterfølgende en træpille i vejen, så bilen væltede rundt og landede på taget. Ingen andre trafikanter var involveret, og den 85-årige, der blev tilset af ambulancepersonalet, var sluppet uskadt fra solouheldet. Da vejen var spærret på grund af den forulykkede bil, fik politiet den fjernet og anbragt på en nærliggende parkeringsplads.

Mand med “pistol” – Lysalleen, Roskilde

Kl. 09.44 rykkede politiet ud til området, idet politiet havde modtaget flere anmeldelser om en mand, der gik rundt og pegede på andre med et skydevåben. Inden politiets ankomst var manden forsvundet fra vejen, men politiet fik oplysninger om, hvor han var gået hen. På Lysalleen fik politiet kontakt til en 56-årig mand fra Roskilde, som på opfordring fremviste en legetøjspistol, der lignede en ægte revolver. Med baggrund i den utryghedsskabende adfærd over for flere borgere i området sigtede politiet ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, så han kan forvente en bøde. Legetøjspistolen var som sådan ikke ulovlig, så politiet vejledte ham om mere korrekt optræden, såfremt legetøjspistolen blev medtaget i det offentlige rum.

Mistænkelige mænd – Hejrevej, Roskilde

Kl. 12.27 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom borger om, at to mænd, som ikke umiddelbart blev vurderet til at høre til i området, kontrollerede samtlige postkasser på vejen. Det fandt borgeren mistænkeligt, så politiet kørte til området ved Ternevej, hvor de to mænd sidst var set. Politiet fandt dog ikke mændene, så det kunne opklaret, hvad de foretog sig i området.

Blotter i Ringparken – Eriksvej, Roskilde

Kl. 16.33 anmeldte en 19-årig kvinde fra Roskilde, at hun i Ringparken havde bemærket en mand stå bag en busk, hvor han formentlig foretog onani-bevægelser. Politiet kørte til parken med en hundepatrulje, der ledte efter manden, som anmelderen beskrev som: dansk mand, 60-70 år, kraftig af bygning, gråligt mellemlangt hår, iført løstsiddende jakke, mørk bluse og mørke løse jeans. Trods eftersøgning i parken fandt politiet ikke den beskrevne mand.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i parken, eller som har oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mystisk lyd i huset – Rødbyvej, Veddelev, Roskilde

Kl. 18.24 kontaktede en 17-årig ung kvinde fra Roskilde politiet, fordi hun var alene hjemme og kunne høre en mystisk lyd, som måske kunne være en fremmed person, der var brudt ind i huset. Politiet kørte med flere patruljer til området og kunne konstatere, at der ikke var sket et indbrud på den unge kvindes bopæl. Umiddelbart kunne den mystiske lyd ikke forklares, hvorfor politiet forlod stedet. Senere på aftenen kontaktede den unge kvindes mor politiet for at fortælle, at man havde fundet en krage på husets loft. Fuglen kunne være årsagen til den mystiske lyd tidligere på dagen.

Mistænkelig adfærd – Roskildevej, Vindinge, Tune – Roskilde

Kl. 21.28 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører, passagerer og køretøjet. Lige da bilen var standset, stak en person af til fods og forsvandt gennem en hæk. I bilen sad en 20-årig mand fra Tune bag rattet, og en 24-årig mand fra Ringe var passager. De blev kontrolleret af politiet, som dog ikke fandt dem i besiddelse af noget ulovligt. De to mænd ønskede dog ikke oplyse noget om, hvorfor en person var flygtet fra bilen inden politiets kontrol.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Østre Ringvej, Roskilde

Kl. 22.35 blev en 28-årig mand fra Ruds-Vedby standset af politiet, da han kørte i en personbil med defekt baglygte og bule i bagskærmen på Østre Ringvej ved Københavnsvej. Den 28-årige var i forvejen frakendt kørekortet, så han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Bilen havde han fået overdraget af en 33-årig kvinde fra Ruds-Vedby, som blev sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person uden kørekort. Ved nærmere kontrol af den 28-årige mand kunne politiet konstatere, at han inden for de seneste tre år var sigtet adskillige gange for kørsel uden kørekort, herunder var han fire gange blevet afsløret i at køre i samme bil, som han netop var blevet standset i. Derfor besluttede politiet at beslaglægge bilen med henblik på konfiskation for at undgå yderligere strafbare forhold i relation til overtrædelser af færdselsloven. Den beslutning var den 28-årige ikke helt tilfreds med, så beslaglæggelsen af bilen tilhørende en anden person skal retten nu kigge nærmere på, om politiet har hjemmel hertil. Den 28-årige vil under alle omstændigheder høre nærmere fra politiet i anledning af aftenens kørsel.

Narkokørsel / kørsel uden førerret – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 23.10 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Hedehusene for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad motorvejen omkring afkørsel 14 Ringstedvej. Bilen måtte han i øvrigt ikke være fører af, fordi han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til de to overtrædelser af færdselsloven.

Cykeltyve anholdt – Ny Østergade, Roskilde

Kl. 13.30 fik politiet en henvendelse fra et opmærksomt vidne, der havde set to mænd opføre sig mistænkeligt på cykelparkering ved Ny Østergade. De var i besiddelse af en batteridrevet vinkelsliber, som de brugte til at skære en kraftig kædelås over med. Hver gang nogen passerede cykelparkeringen, stoppede de og gik lidt væk, indtil ingen var i nærheden. Herefter fortsatte de arbejdet med overskæringen af kædelåsen. Politiet kørte til området og fik kontakt til to 21-årige mænd fra hhv. Taastrup og Bjæverskov, som begge blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af to el-cykler. Politiet fandt et par meter væk endnu en cykel, hvis lås bar præg af at være skåret over med en vinkelsliber – ud over cyklen med kædelåsen. De to anholdte var i besiddelse af vinkelsliberen, som politiet beslaglagde som bevis i sagen og med henblik på senere konfiskation, da vinkelsliberen er blevet brugt til en ulovlig handling. De anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, som de begge vil høre nærmere om senere.

Vold – Wiemosen, Roskilde

Kl. 18.39 anmeldte en 55-årig kvinde fra Roskilde, at hun netop var blevet overfaldet af en mand, da hun steg ud af sin bil. Manden havde uden grund pludselig holdt hende fast mellem bildøren og bilen, hvorefter han havde stillet hende spørgsmål om hendes religiøsitet. Da hun oplyste at ville ringe til politiet på grund af mandens adfærd, slog han hende i ansigtet og rev en taske fra hende, inden han forsvandt i retning mod sin bopæl i området. Politiet kørte derfor til mandens bopæl, hvor en spirituspåvirket, 46-årig mand fra Roskilde blev anholdt og sigtet for vold. Den anholdte blev efter et lægetilsyn anbragt i detentionen, inden han blev afhørt til sagen. Efter en juridisk vurdering af de nærmere omstændigheder i sagen blev manden løsladt, men han kan dog senere forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Brand i bil – Lindenborgvej, Roskilde

Kl. 03.14 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en bil. Det viste sig at være en varebil, som på dette tidspunkt ikke var meldt stjålet. Bilen stod nu brændende på en pendler-parkeringsplads, hvor bilen udbrændte. Der var ikke nogen naturlig forklaring på brandens opståen, så politiet skal undersøge årsagen til branden nærmere.

Uro på fastfoodrestaurant – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 00.52 fik politiet en anmeldelse om, at to personer – en mand og en kvinde – skabte uro på en fastfoodrestaurant, så det forstyrrede øvrige kunder. Politiet fik kort efter kontakt til en 30-årig kvinde og en 34-årig mand begge fra Roskilde, som var faldet lidt til ro. De blev dog bedt om at forlade stedet på grund af deres adfærd, hvilket manden havde svært ved at forstå og begyndte at råbe ad både gæster og politiet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter knap en time i politiets varetægt var han faldet til ro.
Ved løsladelse blev taget imod af den 30-årige kvinde, som ventet på ham uden for politistationen i Roskilde. Da hun så politiet løslade manden, var hun meget opfarende og påstod sig bestjålet for et større kontantbeløb i løbet af natten. Den 30-årige var påvirket af spiritus og skabte sig så meget i forbindelse med den påstående tyveri af pengene, at politiet måtte se sig nødsaget til at anholde og sigte hende for ordensbekendtgørelsen. Hun blev derfor også lagt til afrusning og afkøling i detentionen, indtil den løsladte mand kl. ca. 03.00 igen henvendte sig på politistationen. Han havde nemlig fundet kvindens pung med kontanterne i på den strækning, hun var gået fra fastfoodrestauranten og til politistationen. Den 30-årige kvinde blev oplyst herom og faldt helt til ro, hvorfor hun blev løsladt kort efter, men dog fortsat sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den tidligere adfærd over for politiet. Begge kan således se frem til at modtage bøder som følge af deres adfærd søndag nat.

Færdselsuheld – Lindenborgvej, Roskilde

Kl. 07.07 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld i krydset Ledreborg Alle – Lindeborgvej, hvor en cyklist var blevet påkørt. Det viste sig, at en 29-årig kvinde fra Lejre var kørt i en personbil ad Ledreborg Alle og frem over vigelinjen ved Lindenborgvej med lav hastighed, idet hun ville fortsætte lige over i krydset og videre ad Ledreborg Alle. En 56-årig, mandlig cyklist fra Lejre kørte ad Lindenborgvej mod sydøst og blev påkørt af bilisten ved Ledreborg Alles udmunding i krydset. Han blev efterfølgende kørt til skadestuen til kontrol, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Der skete kun mindre materiel skade på køretøjerne, og den 29-årige bilist kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Konfus mand – Skelvej / Karlslunde Mosevej, Karlslunde – Greve / Ringstedgade / Kildehusvej, Roskilde

Kl. 10.52 fik politiet en henvendelse om en mand, der gik rundt, samtidig med at han trak op og ned i sine bukser uden noget egentlig formål. Han havde shorts på indenunder og krænkede ikke nogens blufærdighed, men adfærden var ifølge anmelderen lidt underlig. Politiet fik i området kontakt til en konfus og forvirret mand, der dels ikke kunne sig forståelig over for patruljen, dels ikke havde nogle personlige papirer på sig. Politiet frihedsberøvede ham for at få fastlagt hans identitet, hvilket var sket omkring kl. 13.00. Der var tale om en 31-årig mand fra Polen, som derfor blev løsladt uden sigtelse for noget ulovligt.
Kl. 16.05 fik politiet en henvendelse fra en borger på Ringstedgade, Roskilde, som havde opdaget en fremmed mand rode i nogle private effekter. Politiet kørte til området og traf igen den 31-årige polak, som igen blev frihedsberøvet, idet politiet skønnede, at han ikke kunne tage vare på sig selv og derfor forstyrrede øvrige borgere. Efter et par timer i politiets varetægt på politistationen i Roskilde blev han atter løsladt. Ved løsladelsen begyndte han at tage sit tøj af og være truende over for politipersonalet, hvorfor politiet så sig nødsaget til at frihedsberøve ham igen, indtil han ville kunne tage vare på sig selv. Kl. 20.38 blev han så løsladt fra politistationen i Roskilde.
Kl. 00.17 fik politiet en henvendelse fra en borger på Kildehusvej, Roskilde, idet en fremmed og forvirret mand stod og ruskede i døren, som han også sparkede på. Politiet fik på Kildehusvej igen kontakt til den 31-årige polak, som ikke var samarbejdsvillig og ikke blev vurderet til at kunne klare sig, uden at han forstyrrede øvrige borger. Derfor måtte politiet igen frihedsberøve ham for at få genoprettet freden for øvrige borgere. Polakken er torsdag morgen fortsat i politiets varetægt, idet politiet i løbet af formiddagen vil kontakte Polens ambassade for at høre, om der er mulighed for hjælp til deres statsborger.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 06.50 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på motorvejen i det østgående spor ved afkørsel 10 Roskilde Ø. En 45-årig mand fra Ringsted kørte i en personbil, men var formentlig uopmærksom i den tætte morgentrafik. Han påkørte derfor en forankørende bilist, der blev skubbet frem i en endnu en bilist. Der skete kun ringe materiel skade på de implicerede køretøjer, som var kommet ind i nødsporet ved politiets ankomst. Ingen af parterne kom til skade som følge af uheldet.

Brand i køkken – Frederiksborgvej, Himmelev, Roskilde

Kl. 08.53 rykkede brandvæsnet og politiet ud efter en melding ildebrand i en kantine. Det viste sig dog ikke være hele kantinen, hvor der var brand. Kun en gryde i køkkenet havde fået det lidt for varmt, så der var opstået ildebrand. Køkkenpersonalet havde dog næsten fået slukket branden inden brandvæsnets ankomst, så brandvæsnet undersøgte med termisk udstyr, om branden kunne have bredt sig til ventilationssystemet. Skaderne begrænsede sig til området ved den brændte gryde, og der havde ikke været risiko for, at branden ville brede sig til øvrige bygninger. Ingen – herunder også den 42-årige mandlige kok – kom til skade ved branden.

Uro og uorden – Dronn. Margrethes Vej, Roskilde

Kl. 23.35 fik politiet en anmeldelse om, at en mand skabte uro ved en privat adresse. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en spirituspåvirket, 28-årig mand fra Kalundborg, som trods politiets tilstedeværelse fortsatte sit råberi mod beboere ved adressen i et sådant omfang, at det forstyrrede den offentlige orden. Den 28-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og måtte frihedsberøves med henblik på anbringelse i detentionen, så roen i området kunne genoprettes. Han blev løsladt senere på natten, da han var faldet til ro og blevet ædru. Sagen forventes afgjort med en bøde til den 28-årige.

 

OPFØLGNING

Grundlovsforhør – Tre mænd mistænkt for dokumentfalsk – Roskilde

Tre mænd fra Tyskland fremstilles onsdag kl. 09.00 i grundlovsforhør i Retten i Roskilde som sigtede for dokumentfalsk af fragtbreve, efter at Tungvognscenter Øst under Midt- og Vestsjællands Politi i samarbejde med to andre af politiets tungvognscentre i Danmark gennemførte en aktion rettet mod en sønderjysk vognmandsvirksomhed. De tre mænd er alle tilknyttet den pågældende vognmandsvirksomhed på forskellig måde og mistænkt for at have forskellige roller i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi udsendte tirsdag eftermiddag en særskilt pressemeddelelse, som politiet i øvrigt henviser til.

Bortvisning af togrejsende – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 13.09 assisterede politiet DSB med at bortvise en gratist fra toget, der netop var ankommet til Roskilde fra Nykøbing F. En 56-årig mand fra Køge mente at have købt en billet, men den var ifølge DSB ugyldig, så han fik udstedt en kontrolafgift. Det blev han meget sur over, men blev efter ønske fra DSB bortvist fra toget. Det skete dog uden problemer og uden en sigtelse for noget fra politiets side.

Kondiløber fik krænket blufærdigheden – Ringparken, Roskilde

Kl. 17.58 anmeldte en 34-årig kvinde fra Roskilde, at hun kl. ca. 17.45 løb en tur i Ringparken. I den vestlige del kom en mand pludselig frem fra en busk og stille sig roligt ved kanten af stien, men med bukserne ned og blottet underliv. Han rørte ved sig selv i skridtet, da anmelderen løb forbi. Hun blev forskrækket, men fortsatte sit løb, så hun så ikke, hvor manden forsvandt hen efterfølgende. Krænkeren blev beskrevet som: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 25-35 år, 190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Muskuløs og kraftige lår, Iført: Sort hættetrøje og mørke joggingbukser. En hundepatrulje blev sendt til parken, men fandt ikke nogen mistænkte i sagen.

Politiet hører gerne fra personer, der har enten har bemærket manden i parken, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Blufærdighedskrænkelse i toget – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 12.17 anmeldte pårørende til en 20-årig kvinde fra Roskilde, at hun havde fået sin blufærdighed krænket af en fremmed mand på strækningen mellem Lille Skensved – Roskilde. Manden havde under rejsen siddet over for den 20-årige og gnedet sig selv i skridtet, inden han til sidst havde rørt ved kvindens ben, da toget ankom til Roskilde station. Kvinden havde skreget op, hvorefter manden var flygtet ud af toget og forsvandt via gangtunnellen mellem Jernbanegade/Ny Østergade. Manden blev beskrevet som: A: Mand, 30-40 år, 165-180 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Dansk af udseende. Usoigneret., Iført: Grå joggingbukser og blå sweatshirt. Politiet forsøger nu at få identificeret, så han kan blive afhørt til sagen.

Spiritus-/narkokørsel – Rådhusbuen, Roskilde

Kl. 12.54 anholdt og sigtede politiet en 62-årig mand fra Roskilde for kørsel for både spirituskørsel og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en svensk registreret bil. Bilen havde ikke nogen lovpligtig ansvarsforsikring, og den 62-årige havde heller ikke nogen førerret. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for spiritus og euforiserende stoffer, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet senere.

Uro og uorden – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 02.17 fik politiet en anmeldelse om, at en mindre gruppe skabte uro over for et diskotek og muligt i cykelkælderen ved togstationen. De var konfliktsøgende og kastede bl.a. med skrald. Politiet fik kontakt med fire mænd på 18 og 20 år fra Roskilde, som blev bedt om dæmpe sig. Ingen blev indledningsvist sigtet for noget, men en af de 18-årige forstod tilsyneladende ikke opfordringen og fortsatte med den uroskabende adfærd. Politiet måtte til sidst anholde ham for at få ro i gaden, samtidig med at han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De tre øvrige blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt og blev ikke sigtet for noget.

Mistænkeligt forhold – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 20.14 fik politiet en anmeldelse om et muligt indbrud i øjeblikket. En patrulje kom hurtigt frem, men kunne ikke se, at der havde været indbrud og kunne ikke træffe anmelderen. De kørte derfor videre, og kort efter mødte de en mand på parkeringspladsen over for Jernbanegade 34b. Manden havde to kokkeknive i hænderne, som han holdt langs siden. Manden smed knivene fra sig, da patruljen råbte ham an. Det viste sig at være anmelderen, en 25-årig fra Roskilde, som blev anholdt uden dramatik. Han var kraftigt påvirket af narkotika og følte sig forfulgt. Patruljen fulgtes med maden hjem, for kontrollere om der havde været indbrud, men det havde der ikke. I manden lejlighed fandt politiet en pose med 0,23 gram kokain. Den 25-årige havde ikke truet nogen med knivene, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, ved at bære knivene på et offentligt sted uden anerkendelsesværdigt formål samt for narkobesiddelse. Politiet beslaglagde de ulovlige genstande med henblik på konfiskation. Den 25-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Han erkendte forholdene og blev løsladt senere på aftenen.

Mænd anholdt på diskotek – Jernbanegade, Roskilde

Kl.00.29 blev en patrulje prajet af en dørmand fra diskoteket Dansebar, som ville have assistance til at bortvise en uønsket gæst, som ikke ville forlade stedet, da dørmændene bad om det. Patruljen traf en 20-årig mand fra Slagelse, som fortsat ikke ville gå fra stedet, selvom det nu var politiet som ville bortvise ham. Patruljen anholdt derfor den 20-årige, som blev taget med i detentionen. Han blev løsladt senere på aftenen, hvor han blev hentet af et familiemedlem.

Kl. 00.50 var den gal igen. Nu var det en 18-årig mand fra Lille-Skensved, som blev anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen, da han udviste støjende og aggressiv adfærd foran Dansebar. På trods af flere formaninger fortsatte han sin udadreagerende opførsel, så blev også indbragt til detentionen. Han blev løsladt næste morgen, da han var afruset og kan nu forvente at få en bøde.

Ung mand ville se “hus fra Matador” – Hedegade, Roskilde

Kl. 02.09 anmeldte en borger, at der stod en mand og hamrede på hans dør. En patrulje kom frem og traf en spirituspåvirket 20-årig mand fra Roskilde, som tilfældigt var kommet forbi huset. Den 20-årige troede at huset var med i “Matador” serien, og det ville han gerne ind at se. Patruljen afviste mandens idé og kørte ham i stedet hjem i seng.

Narkokørsel – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 10.15 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Roskilde for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Spiritus-/narkokørsel – Holbækvej, Roskilde

Kl. 22.35 anholdt og sigtede politiet en 25-årig kvinde fra Roskilde for både spirituskørsel og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Den 25-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Indbrud i Perioden

Nordtoften, Jyllinge
Tværtoften, Jyllinge
Østtoften, Jyllinge
Udsigten, Jyllinge
Egebjerg, Himmelev, Roskilde
Dronning Emmas Vej, Roskilde
Rørholm, Himmelev, Roskilde (2 steder)
Weysegangen, Roskilde
Ejlskovvej, Himmelev, Roskilde