Har du selv stået overfor et byggeprojekt, hvor hjælp fra en fagmand har været nødvendig, kender du uden tvivl vigtigheden i en god dialog og klare aftaler. Det lokale murerfirma, Murerfirmaet Balthervin ApS, i Roskilde har fundet nøglen til tilfredse kunder.

Et murerfirma, der kender deres værdier
Der findes et utal af murerfirmaer landet over, og det er derfor ikke svært at forestille sig, at den interne konkurrence i branchen er høj. Vil man have kunder – og helst tilfredse kunder, må man på en eller anden måde skille sig ud fra mængden og tilbyde kunderne noget, der gør, at de vælger én frem for konkurrenten. Murerfirmaet Balthervin ApS kender sine kerneværdier, og har gennem mange år i branchen fundet nøglen til glade og tilfredse kunder. Det lyder simpelt, men er ikke en selvfølge blandt alle murerfirmaer. I en branche, hvor tid er penge, er det nemlig ikke altid, at der gås i dybden med løbende dialog og skræddersyede løsninger, men hos Murerfirmaet Balthervin ApS, er det netop disse to aspekter, de vægter højest og det, der hjælper dem med at sikre tilfredse kunder hver gang.

Specialister i renovering af badeværelse
Murerfirmaet kan klare alle former for opgaver inden for branchen, men har især specialiseret sig inden for fliser og natursten. Det betyder, at renovering af badeværelser i Roskilde og resten af Sjælland fylder en hel del i deres daglige arbejde og er en af de typer opgaver, de udfører mest. Alle medarbejdere i firmaet er veluddannede og har en god portion erfaring, hvilket betyder, at Murerfirmaet Balthervin ApS både har de faglige kompetencer og den rette mængde erfaring til at varetage opgaver for både private husejere, erhverv samt offentlige institutioner og boligselskaber.

Foto: ABW

Kvalitet er alfa og omega
Uanset om Murerfirmaet Balthervin ApS kommer ud til en simpel vedligeholdelsesopgave eller en omfattende renoveringsopgave, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Enhver opgave løses med et højt niveau af grundighed og professionalisme, så resultatet af arbejdet bliver både solidt, holdbart og æstetisk flot. Løbende dialog skaber tillid og troværdighed, og sørger for at kundens og firmaets forventninger er tilpasset hinanden. Med de mange års erfaring inden for branchen, er murerfirmaet en kompetent og vis sparringspartner, der med glæde rådgiver både private og erhverv om byggeprojekter, og de er aldrig blege for at give et uforpligtende tilbud.

Hjælper kunder i Roskilde og det meste af Sjælland
Søger du en alsidig, fleksibel og pålidelig murer der er klar til at hjælpe i Roskilde og det meste af Sjælland, er Murerfirmaet Balthervin ApS et godt bud. Her bliver aftaler og tidsfrister overholdt til punkt og prikke, og det er DINE ønsker og behov, der er omdrejningspunktet. Uanset om du skal have lavet nyt badeværelse, genopfrisket facaden eller noget helt tredje, får du hos Murerfirmaet Balthervin ApS høj kvalitet for pengene.

Del på sociale medier