Har du lyst til at lære at spille tennis, så inviterer Roskilde Tennis Klub dig til at komme og prøve i maj. Har du spillet lidt før, og overvejer du at komme i gang igen? Så er du også mere end velkommen.

I maj har du nemlig mulighed for at komme sammen med andre nye og prøve spillet. Roskilde Tennis Klub stiller baner, instruktører og ketsjere til rådighed. Og får du lyst til at være medlem, så opretter de særlige træningshold for nye. De har derudover en lang række aktiviteter, der både skal sørge for, at du bliver bedre til at spille, men også så du lærer andre at kende og får nogen af spille med.

Ideen er, at du får en måned til at vurdere, om tennis er noget for dig. Har du derefter lyst til at melde dig ind, så er du meget velkommen. Finder du derimod ud af, at tennis ikke er noget for dig, så siger du pænt tak for denne gang uden sure miner hos Roskilde Tennis Klub.

Konceptet:
Der er fire gange træning og introduktion til Roskilde Tennis Klub:

Søndag den 5. maj 2019 kl. 15-17 (18)
Søndag den 12. maj 2019 kl. 15-17 (18)
Søndag den 19. maj 2019 kl. 15-17 (18)
Søndag den 26. maj 2019 kl. 15-19 – træning, turnering, afslutning og fællesspisning.

Har du spillet før, har de reserveret nogle ekstra baner til kl. 18, så de er sikre på, at der er plads til alle. Alle skal dog møde op kl. 15 første gang, med mindre at du et par dage i forvejen får en mail med en anden mødetid. Det afhænger nemlig lidt af det samlede deltagerantal.

Alle dage skal I møde på Dr. Sofies Vej 10 (tæt på Algade og Røde Port), hvor klubben har syv udendørsbaner. De har også seks baner ved Roskilde Idrætscenter i Darup.

Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan komme alle dage.

Roskilde Tennis Klub stiller med et hold af rutinerede spillere, som både vil hjælpe dig med spillet på banen, men også information om livet i klubben. Det er en meget social klub med masser af aktiviteter for alle spilleniveauer og aldre – fra yngste på ca. seks år og til spillere på over 80.

Udover de fire weekenddage kan du spille på deres baner i hele maj. Du får et særligt nummer, så du og dine medspillere selv kan booke baner. Klubben sørger for, at du kommer til at spille og snakke med andre begyndere – og forhåbentlig møder du andre, som du har det sjovt sammen med. De planlægger også en “spil-sammen-aften” en hverdagsaften hver uge i maj, så der bliver endnu større muligheder for at lære andre at kende.

Første mødetid og -sted
Kom søndag den 5. maj kl. 15 – gerne lidt før. Adressen er Dr. Sofies Vej 10.

Her byder klubben velkommen – og alle får udleveret en ketsjer, og herefter er der spil på banerne under kyndig vejledning af spillere fra klubben. Behøver du ikke en ketsjer, så skriv det ved tilmeldingen.

Kan du ikke komme første gang, så møder du bare op næste gang. Det er selvfølgelig bedst, at flest mulige kommer, men de kan sagtens håndtere, hvis du ikke kan være der alle gange.

Hvad koster det?
Prisen for træning, introduktion og spil i hele maj er 500 kroner – inklusiv en ketsjer, hvis du har brug for det. Ketsjeren kan du beholde også efter kampagnen. Har du ikke brug for en ketsjer, så skriv det ved tilmelding. Prisen er dog den samme.

Hvordan betaler jeg?
Du betaler samtidig med din tilmelding. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket “Tilmeld og betal”, så bliver du dirigeret over på en betalingsside. Tilmeld dig her.

Du modtager efterfølgende en mail med de oplysninger, du har indtastet plus lidt information.

Hvad kan jeg se frem til?
Igennem de seneste år har Roskilde Tennis Klub masser af medlemmer, der er startet via majkampagnen. De har fundet glæden ved at blive godt modtaget og fundet en sport og en klub, hvor de har lyst til at være. Klubben håber, at det samme bliver tilfældet med dig. De vil i hvert fald glæde sig til at tage imod dig.

Hvem kan jeg kontakte?
Er der noget, du er i tvivl om, så tag gerne fat i RTK’s begynderudvalg på mail: begynder@roskildetennisklub.dk eller til klubmedarbejder, Henrik Overgaard Pedersen på hop@roskildetennisklub.dk.

Foto: Roskilde Tennis Klub