Drømmer du om et forrygende godt januar-tilbud, som vil være svært at sige nej til? Så læs bare videre.

Holte Vinlager har gennem mange år efterhånden, forhandlet vin fra deres sydafrikanske topproducent, Saronsberg. Men de vil så gerne sælge mere af de fantastiske vine. Simpelthen fordi kvaliteten på vinene er uovertruffen – samtidigt med at priserne er drønhamrende attraktive. De høster hvert år et utal af medaljer under kyndig ledelse af winemaker Dewaldt Heyns.

Derfor har de fået lavet en smagekasse, som med garanti vil give dig nogle helt utrolige smagsoplevelser – og som forhåbentligt vil give dig lyst til at smage de andre vine fra samme producent. Besparelsen på denne kasse er fuldstændig unik og det er kun takket være et årelangt samarbejde med Saronsberg, at de kan sælge den så billigt.

Vil du vide mere om smagskassen og dens indhold, pris og meget mere, så læs videre her.

Foto: Saronsberg Smagekasse / Holte Vinlager