I ugen op til jul kan du tage familien med til en hyggelig stund i Byens hus, hvor vi sætter fokus på bæredygtig gaveindpakning. Huset har materialerne, og der vil være frivillige til at give jer inspiration. Du kan få dig en kop kaffe og en hyggelig stund med familien, når Byens hus åbner dørene onsdag til fredag kl. 15-18 og lørdag 22. december kl. 10-13.

Hvert år bruger danskerne over 825 ton gavepapir. Meget af det kan ikke genbruges på grund af store mængder kemi, laminering og glitter, der er i det glatte papir. Dét tal vil foreningerne UngEnergi og Cosplay være med til at få ned, og derfor inspirerer de roskildenserne til at give de grønne værdier videre til de små i Byens hus onsdag-lørdag op til jul.
Roskildensernes skrald.

Byens hus har gjort en stor indsats op til årets sidste måned for at samle roskildensernes ”skrald” og gode tricks ind, så huset nu bugner af gode genbrugsmaterialer og tips til at pakke gaver flot ind uden tape og andet plastik. Du kan få dig en kop kaffe og en hyggelig stund med familien, når Byens hus åbner dørene onsdag til fredag kl. 15-18 og lørdag 22. december kl. 10-13.

Det sker ved: Stueetagen i Byens hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde.

Pressefoto: Byens hus