ZBC Roskilde lagde sidste uge vægge til den største succes ved en afslutningsprøve i skolens historie. Gourmetslager-eleverne sprængte nemlig alle rammer og satte ny rekord i ros og medaljer, da de i sidste uge var til svendeprøve.

Aldrig før har så mange elever fået medaljer, som ved svendeprøven for gourmetslagterne i sidste uge. Ni medaljer i alt, tre sølv og seks bronze, blev det til for de i alt 21 gourmetslagter-elever, der gik til svendeprøve med specialet Delikatesse og Butik på Danmarks Slagteriskole, ZBC Roskilde. Ud over medaljeregnen bestod ti elever med ros, og derfor var det naturligvis også et par stolte og bevægede faglærere, der i tirsdags kunne gøre status efter en fantastisk, men lang dag, der strakte sig fra klokken fem om morgenen til 23.30.

Afslutningen på Gourmetslagternes svendeprøve på Danmarks Slagteriskole er måske den største succes i mands minde. Det har været en ovenud bevæget dag, som det lige kommer til at tage lidt tid at komme sig over. Vi gør uden tvivl en forskel på vores uddannelse her på ZBC, og med vores passion og faglige stolthed for vores unikke fag giver vi vores elever den bedste læring. Det er en mission, vi har arbejdet på sidste to år, og nu viser resultatet sig. Jeg er stolt over at være en del af et fantastisk gourmetslagter-team, lyder det fra Michael Busk, der er faglærer på Danmarks Slagteriskole.

Den sejeste svendeklasse nogensinde på Danmarks Slagteriskole i Roskilde, hvor der blev uddelt flere medaljer og roser end nogensinde før. Pressefoto ZBC Roskilde
Del på sociale medier