Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet Nov 26, 2018 til Dec 04, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – Køgevej/Salløvvej, Gadstrup – Roskilde
kl. 1043 sigtede og anholdt politiet en 31-årig mand fra Kokkedal, idet han førte en varebil i narkopåvirket tilstand. Han blev med narkometeret testet positiv for kokain. Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, og blev herefter løsladt.

Savnet 83-årig mand fundet i god behold – Jyllinge – Roskilde
Den 83-årige mand fra Jyllinge, der torsdag aften blev meldt savnet, er fundet i god behold i Kollund, Sønderjylland. Han havde taget toget til Sønderjylland, idet han tidligere havde haft en tilknytning til stedet, men havde glemt at give sine pårørende besked. Han er nu hjemme i Jyllinge igen.

Brand i villa – Plutovej, Jyllinge – Roskilde
Kl. 0835 blev politi og brandvæsen sendt til en brand, der var startet i en skraldespand, men som havde bredt sig til huset tagkonstruktion. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der ikke nåede at brede sig. Der skete derfor begrænset skade på huset. Det viste sig, at huset beboer havde tændt op i brændeovnen aftenen forinden. Dagen efter havde han smidt asken ud i skraldespanden, men der var angiveligt stadig nogle gløder, der fik antændt skraldet. Ingen personer kom til skade ved branden. Husets beboer blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, idet han ikke havde sikret sig at asken var slukket ordentligt. Han kan forvente at modtage en bøde fra politiet.

Tricktyv var internationalt efterlyst – Navervej, Roskilde
Kl. 1139 forsøgte en udenlandsk kvinde at narre ekspedienten i et havecenter. Kvinden var gået til kassen for at købe et stearinlys til 10 kr., som hun betalte med en 1000 kr seddel. Ekspedienten lagde byttepengene på disken, herunder en 500 kr seddel. Et vidne så, at kvinden gemte 500 kr sedlen i hånden, hvorefter hun på gebrokkent engelsk skabte forvirring omkring købet, og sagde at hun alligevel ikke ville købe lyset, men ville have sine 1000 kr tilbage. Vidnet gjorde ekspedienten opmærksom på at kvinden gemte pengene i hånden. Personalet tilbageholdt derfor kvinden og ringede til politiet, der sendte en patrulje. Kvinden viste sig at være en 29-årig kvinde fra Rumænien, der var internationalt efterlyst for tyveri. Den 29-årige blev derfor anholdt og taget med på politistationen. Hun vil her til formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på udlevering til det land, der har efterlyst hende.

Bremsede for fodgænger og blev påkørt bagfra – Ringstedvej, Roskilde
Kl. 1634 standsede en bil for en fodgænger, der ville passere vejen. Bagfra kom en personbil, der blev ført af 38-årig kvinde fra Gevninge, der forsøgte at bremse op, men fik ramt speederen i stedet, så hun påkørte den forankørende. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men politiet kom til stedet og optog rapport.

Tyveri fra person-/varebiler – Holbæk / Roskilde
Fredag formiddag modtog politiet fire anmeldelser fra bilejere i Holbæk-området, idet deres biler af mærket Mercedes-Benz på hhv. Ved Skoven, Fenrisvej, Leddet og Torpet, Holbæk, alle havde fået stjålet rattet samt også en GPS fra en af bilerne. I tre af bilerne var der blevet knust en rude for at skaffe sig adgang, medens adgangsmåden i det fjerde tilfælde var ukendt. Bilerne havde alle holdt i indkørslen/carporten hos de berørte bilejere, som intet havde bemærket til tyverierne i løbet af natten mellem torsdag og fredag.

Natten mellem fredag og lørdag gik det så ud over fire biler i Veddelev ved Roskilde, hvor der fra biler af mærket Mercedes også blev stjålet rattet samt øvrige løsdele i form af solbriller, lommeknive og multiværktøj. Også disse havde fået knust en rude, så tyven kunne komme ind i køretøjet. Disse biler havde også holdt i indkørsler/carporte på bilejernes bopæle. Heller ikke i Veddelev har nogen bemærket noget i forbindelse med nattens tyverier.

Politiet har nu undersøgt de køretøjer, som der mulighed for at undersøge, i jagten på at finde tekniske spor, der kan føre til identificering af den eller de personer, der står bag tyverierne. Det er politiets opfattelse, at tyverierne er begået af personer med en vis teknisk indsigt i det pågældende bilmærke.

Lokalpolitiet i både Holbæk og Roskilde hører gerne fra personer, der måtte have set/hørt noget i relation til tyverierne fra bilerne i de to områder, eller fra personer, som i de anførte områder måtte have privat overvågning, hvor uvedkommende i de anførte gerningstidsrum måtte optræde, uden at der måske er foretaget noget kriminelt. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Utryghedsskabende mand – Frederiksborgvej, Roskilde
Kl. 1353 anmeldte en opmærksom, 54-årig kvinde fra Roskilde, at hun ca. 15 minutter tidligere havde set en voksen mand stå og tale med et barn i et grønt område. De to kendte ifølge anmelderen ikke hinanden, og manden, der stod med en øl i hånden, talte ikke dansk.

Kort efter rettede en far henvendelse til politiet, fordi hans 9-årige søn fra Roskilde netop var kommet hjem og havde fortalt om oplevelsen med den fremmede mand. Sønnen havde ikke lidt nogen former for overlast, men var blot utryg ved hændelsen. I området ved Dronning Margrethesvej traf politiet en 32-årig mand fra Roskilde, som i øvrigt passede på den beskrivelse, som barnet og den kvindelige anmelder havde givet. Manden var lidt højrøstet og blev anmodet om dæmpe sig af politiet, der formanede ham om, at hans opførsel kunne virke utryghedsskabende over for især børn. Den 32-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af anmeldelserne.

Mistænkelig mand – Blågårdsstræde, Roskilde
Kl. 1610 fik politiet en henvendelse fra en forretningsindehaver, der kl. ca. 1545 havde fået uventet besøg af en fremmed mand med mange 1000 kr.-sedler i kontanter. Manden ønskede hjælp til at veksle pengene til mindre pengesedler, men blev afvist af forretningsindehaveren. Manden med pengene tilbød nu at give nogle af pengene, hvis pengene blev vekslet. Igen fik manden et afslag og forlod derefter stedet i ukendt retning. Politiet ledte forgæves efter manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, ca. 60 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort dunjakke, mørke bukser, mørk kasket, Medbragte: skuldertaske, sort pung, pengesedler. Politiet forsøger nu at få manden identificeret for at få klarlagt, hvad hensigten var med veksling af pengene et andet sted end i et pengeinstitut.

Vold – Jernbanegade, Roskilde
Kl. 0200 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Frederikssund for vold mod en 21-årig mand fra Ringsted. Han assisterede dørmændene på et diskotek med at håndtere en urolig gæst, som uden varsel nikkede den 21-årige en skalle, så han flækkede det ene øjenbryn. Offeret blev sendt på skadestuen til fornøden behandling af skaden, som en læge dermed kunne dokumentere i forhold til voldssagen. Den 20-årige mand blev løsladt efter afhøring til sagen, der senere vil finde sin strafferetlige afgørelse i forbindelse med en retssag på et senere tidspunkt.

Bortvisning af uønsket person, Jernbanegade, Roskilde
Kl. 1045 fik politiet en anmeldelse om at en forhutlet mand, de sad i forhallen på Roskilde Station og råbte af de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 53-årig mand uden fast bopæl fra Århus. Manden blev bortvist fra stationen, og han tog toget videre mod København.

Frarøvet pung – Jernbanegade v/ Roskilde Station, Roskilde
Kl. 1210 modtog politiet en anmeldelse fra en 18-årig mand fra Kirke-Hyllinge. Han forklarede, at han natten til søndag omkring kl.0120 var på vej ud af stationsområdet ved perron 1, da han blev tilbageholdt af en mand. Manden var meget truende og sagde, at han ville have den 18-åriges værdigenstande. Da forurettede nægtede dette, gav manden ham et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han holdt en skarp genstand op mod den 18-åriges kind. Den forurettede gav herefter manden sin pung indeholdende kreditkort og kørekort. Røveren beskrives som:

A: Mand, 20-30 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Bar maskering mørkeblå maskering over mund og næse, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hoodie/hættetrøje, sorte bukser med lommer på siden.

Lokal politiet i Roskilde søger vidner til røveriet. Politiet vil meget gerne kontaktes, hvis borgerne har set den beskrevne mand omkring gerningstidspunktet kl. 0120 natten til søndag omkring Roskilde Station, eller hvis man i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på telefon 114.

Påkørte hegn og flygtede fra stedet – Lindenborgvej, Gevninge, Roskilde – Lejre
Kl. 1640 fik politiet en anmeldelse fra et vidne om, at en personbil havde påkørt et hegn, der adskiller kørebanen og en cykelsti. Vidnet havde hørt et højt brag, og så en mindre mørk personbil, der holdt på stedet. Vidnet så at bilen var tydeligt beskadiget, og at det røg fra motorhjelmen. En mand og en kvinde havde stået ved bilen med en hund efter uheldet. Vidnet havde opfattet de to som truende, så vidnet havde ikke turde gå derhen. Manden havde afmonteret nummerpladen og de var kørt fra stedet ind i Gevninge by.Politiet kom til stedet og ledte efter den flygtede bil, men fandt ikke frem til den.

Ifølge færdselsloven har man som trafikant pligt til at underrette politiet eller skadelidte, såfremt man har forvoldt skade på ting, og der ikke er nogen til stede, til at modtage oplysninger om trafikanten navn og bopæl

Politiet vil gerne have kontakt til de to, der var i køretøjet, da uheldet skete. Politiet søger derfor vidner til uheldet. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

“Brand” viste sig at være røgkanon – Holbækvej, Roskilde
Kl. 0133 fik politi og brandvæsen et 112 alarmopkald om en brand i et casino. Indsatslederen og flere patruljer blev sendt til stedet sammen med brandvæsnet og en ambulance. Det viste sig dog, at der ikke var brand på stedet, men at der var tale om en røgkanon. Ejeren af casinoet blev tilkaldt og fik slukket for røgkanonen. Indsatsen blev herefter indstillet.

Ordenstbekendtgørelse, Jernbanegade/Hestetorvet, Roskilde
Kl. 0211 indlod en spirituspåvirket 48-årig mand fra Kastrup sig i slagsmål med gæster og dørmænd på en beværtning i Jernbanegade. Politiet kom til stedet og anholdt manden, der fik en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev taget med til stationen, hvor han sov rusen i detentionen.

Kl. 0450 optrådte en 23-årig mand fra Roskilde voldeligt, da han i spirituspåvirket tilstand slog ud efter en person på stedet, som politiet stod og talte med på Hestetorvet. Den 23-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og blev taget med på stationen.

Kl. 0520 blev en spirituspåvirket 19-årig mand fra Ringsted anholdt på Hestetorvet, hvor han meget aggressivt sparkede og slog på døren til en beværtning, hvor der var lukket. Han blev ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen. De kan alle forvente at få en bøde for den optræden.

Spirituskørsel – Jernbanegade, Roskilde
Kl. 0515 kørte en personbil over for rødt lys i krydset ved Algade/Hestetorvet. En politipatrulje standsede bilen på Jernbanegade, hvor to mænd løb fra bilen i hver deres retning. En hundepatrulje var tæt på og fulgte efter den ene flygtede mand, mens den anden patrulje forsøgte at løbe den anden flygtende op. Hundepatruljen fandt frem til en 18-årig mand fra Kirke-Hyllinge, som politiet havde mistanke om havde ført bilen. Han var urolig ved anholdelsen, og blev bidt af en politihund. Han var spirituspåvirket, og blev taget med til en blodprøveudtagelse på sygehuset, hvor han samtidig fik behandling for hundebiddet. Tilbage ved det efterladte køretøj var en kvinde, som forklarede, at hun havde kørt bilen. Hun var ligeledes spirituspåvirket, hvorfor hun også blev anholdt og fik udtaget en blodprøve. Begge de anholdte blev løsladt efter blodprøven var udtaget.Den sidste mand fik politiet ikke fat i. Politiet skal nu forsøge at klarlægge, hvem føreren af bilen var, så denne kan stilles til ansvar.

Kørte narkopåvirket og talte i telefon – Københavnsvej, Roskilde
Kl. 1050 standsede en patrulje en varebil, som blev ført af en 33-årig mand fra København, der kørte bil mens han talte i håndholdt telefon. Han blev testet med narkometeret, der viste positiv for narko. Han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Færdselsuheld mellem bus og personbil – Vindingevej v/ Østre Ringvej, Roskilde
Kl. 1447 skete et færdselsuheld, da en bus satte i gang fra en buslomme og i forbindelse med vognbaneskift kolliderede med en personbil, der kom kørende bagfra. Personbilen, der blev ført af en 26-årig mand fra Tølløse, ramte ind i siden af bussen, der blev ført af en 37-årig kvinde fra Roskilde. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet optog rapport og skal nu klarlægge, hvem der kan drages til ansvar for uheldet.

Harmonikasammenstød, Holbækmotorvejen mod øst, Roskilde
Kl.0635 skete et harmonikasammenstød på motorvejen i forbindelse med nedbremsning. Bilerne kørte med ca. 60 km/t, da de forankørende pludselig bremsede helt op. En 23-årig mand fra Holbæk kunne ikke nå at bremse sin personbil, og kørte derfor op i en forankørende varebil, der blev skubbet op i en personbil. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Bilerne kunne hurtigt flyttes til nødsporet, så motorvejen var kun spærret i ca. tyve min.

Spirituskørsel – Sankt Clara Vej, Roskilde
Kl. 0449 sigtede og anholdt politiet en 18-årig mand fra Tølløse for spirituskørsel. Han havde forinden kørt med pæn hastighed tværs over græsset på en rundkørsel ved Kong Valdemarsvej, hvorfor politiet fandt anledning til at tale med ham. Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Havslunde, Himmelev, Roskilde
Kl. 1700 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 25-årig mand fra Slagelse. Han kunne ikke fremvise noget kørekort og måtte erkende, at han ikke havde nogen førerret. Bilens nummerplader blev også inddraget, idet den 25-årige ikke havde betalt den lovpligtige ansvarsforsikring. Han blev således sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven og samtidig gjort bekendt med, at personbilen blev beslaglagt af politiet med henblik på senere konfiskation. Dagens sigtelse for kørsel uden førerret var nemlig den tredje sigtelse for den overtrædelse af færdselsloven inden for blot fem måneder. Den 25-årig vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Sø gennemsøgt efter fund af kælk – Østre Ringvej v. Ringen, Roskilde
Kl. 0902 fik politiet en anmeldelse om, at der lå en rød bobslæde i søen halvt under isen. Ved siden af slæden var et hul i isen, der var frosset til igen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og iværksatte en gennemsøgning af søen. En ambulance holdt klar til at assistere. Der var umiddelbart ingen personer i søen, men dykkertjenesten blev tilkaldt for at undersøge stedet under vandet. Søen blev undersøgt i en radius afca. 15 meter omkring kælken, men der blev ikke fundet nogen mennesker. Kælken blev fjernet fra stedet og indsatsen blev indstillet.

Opfordring til borgerne: Hvis du mister en kælk, cykel, beklædningsgenstande eller lignende i eller ved vandet, underret da politiet, så det kan udelukkes, at der er sket en ulykke. Kontakt politiet på tlf. 114.

Påkørte parkerede biler – Hedeboparken, Roskilde
Kl. 1211 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld, hvor en varebil på grund af uopmærksomhed påkørte en parkeret personbil, der kørte ind i en hæk. Varebilen blev ført af en 45-årig mand fra Roskilde. Efter den første påkørsel fortsatte varebilen videre og ramte endnu et parkeret køretøj, der blev skubbet hen i yderligere to parkerede biler. De i alt 4 parkerede biler fik omfattende skader som følge af påkørslen. Ingen personer var til stede ved de parkerede biler, og føreren slap også uskadt fra påkørslen. Ejeren af bilerne blev underrettet om uheldet. Føreren af varebilen oplyste til politiet, at han havde været meget træt. Han kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Fly måtte sikkerhedslande – Lufthavnsvej, Roskilde Lufthavn, Roskilde
Kl. 1357 kom et alarmopkald fra 112 om et 2 personers motorfly, der måtte sikkerhedslande i lufthavnen. Flyet havde problemer med at tage brændstof ind til den ene motor, og der var derfor risiko for at flyet kunne blive ustabilt ved landingen. En politipatrulje, brandvæsen og en ambulance blev sendt til stedet som sikkerhedsforanstaltning i tilfælde af, at landingen ikke gik godt. Piloten var en 52-årig mand fra Viby Jylland, der havde en passager med i flyet. Det lykkedes heldigvis piloten at lande flyet i god behold, så igen kom til skade.

Indbrud – Terrasserne, Himmelev, Roskilde
Kl. 2200 konstaterede en 69-årig kvinde, at der havde været indbrud i hendes hjem og anmeldte det til politiet. Anmelderen havde været væk siden kl. 0620 om morgenen, hvorfor det er uvist hvad tid indbruddet skete. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget ved indbruddet. En nabo havde været ude at lufte hunden i løbet aftenen, da en ukendt mand var kommet ud fra adressen. Han beskrives som:

A: Mand, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Lys hættetrøje, Mørk jakke.
Politiet vil gerne høre fra andre beboere, der har bemærket manden omkring Terrasserne tirsdag eftermiddag/aften. Kontakt politiet på telefon: 114.

Butikstyve anholdt- Stationscentret, Roskilde
Kl.1858 anmeldte et supermarked, at de havde tilbageholdt to mænd, der havde stjålet to sæt høretelefoner til en værdi af 1200 kr. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf to mandlige asylansøgere fra Iran på henholdsvis 20 og 24 år. De blev begge sigtet for butikstyveri. Den 20-årige erkendte forholdet og betalte for høretelefonerne. Den 24-årige nægtede. Efter endt afhøring blev de to løsladt, og kan nu forvente en bøde fra politiet.

Narkobilist med dopingmidler – Frederiksborgvej, Lille Valby, Roskilde
Kl. 0657lørdag morgen anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Jyllinge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Politiet fandt under ransagning af hans bil også forskellige dopingmidler, så sigtelsen kom også til at omfatte ulovlig besiddelse af disse stoffer. Den 31-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmer undersøgelse for euforiserende stoffer.

Tricktyveri – Ringparken, Roskilde
Kl. 1447 anmeldte en 73-årig kvinde fra Roskilde, at hun fredag kl. ca. 1630 blev opsøgt af en fremmed kvinde, der oplyste, at hun skulle aflevere en pakke til overboen, som dog ikke var hjemme. Under påskud af at skulle låne papir og skriveredskaber fik kvinde adgang til den 73-åriges lejlighed. Under ophold i køkkenet så den 73-årige pludselig, at der nu også stod en mand i hendes entre. Herefter blev begge skældt ud og jaget ud af lejligheden af den 73-årige, der beskrev de to personer som: A: Kvinde, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-35 år, 165-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj; og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, 165-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Bølget/krøllet hår. Overskæg. Den 73-årige havde ikke
fået stjålet noget.

De to mistænkte kan måske kædes sammen med en tilsvarende sag også i Ringparken, Roskilde, fredag kl. ca. 1830. På det tidspunkt blev en 83-årig kvinde opsøgt af en udenlandsk mand og kvinde, der ville aflevere en pakke til en person. De ønskede derfor at låne et skriveredskab og noget papir for at skrive en besked til modtageren af pakken. Kvinden opholdt den 83-årige ude i køkkenet, hvorefter det lykkedes den fremmede mand at stjæle 10.000 kr. kontant fra soveværelset. Kort efter forlod de lejligheden og gik i retning mod et nærliggende supermarked. Der er ikke noget signalement af manden, men kvinden blev beskrevet som 30-35 år og iklædt sort tøj. Politiet efterforsker nu sagerne i et forsøg på at få identificeret de to mistænkte.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der måtte have set de to personer i området ved Ringparken fredag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.</ p>

Politiet opfordrer i øvrigt ældre medborgere til at være særdeles skeptiske over disse pludselige henvendelser fra personer, der under et eller andet påskud gerne vil have adgang til beboerens lejlighed. Ofte bliver beboeren holdt hen med snak i en del af bopælen, således at en anden medgerningsmand kan snige sig ind i boligen for at gennemsøge denne for værdifulde ting/smykker eller kontanter.

Påkørsel af flere parkerede biler – Ringparken, Roskilde
Kl.0927 fik politiet en anmeldelse om at der natten til mandag omkring kl. 0200 var en personbil, der havde påkørt flere parkerede biler og var flygtet fra stedet. Et vidne havde set bilen og kunne beskrive den for politiet. Fire biler var blevet beskadiget i forbindelse med påkørslen. Flugtbilen blev fundet på en parkeringsplads ved Rørmosen i Roskilde med skader. På uheldsstedet fandt politiet vragdele fra flugtkøretøjet, der manglede på det fundne køretøj. Ejeren af køretøjet, en 27-årig mand fra Roskilde, blev kontaktet. Han kunne ikke oplyse, hvem der havde kørt bilen i forbindelse med uheldet. Da man som ejer af et køretøj har pligt til at oplyse, hvem der har kørt i ens bil, blev han sigtet for overtrædelse af færdselslovens regler om oplysningspligt, og han vil modtage en bøde fra politiet.

Indbrud i perioden
Brordrupvej, Gadstrup
Hyldekærsvej, Gundsømagle, Roskilde
Hødyssevej, Gundsømagle, Roskilde
Skolelodsvej, Gundsømagle, Roskilde
Skovvej, Havdrup
Jyllingecentret, Jyllinge
Lindevej, Jyllinge
Strandtoften, Jyllinge
Lundemarken, Himmelev, Roskilde
Middelfartvej, Himmelev, Roskilde
Strandgårdsvej, Himmelev, Roskilde (2 steder)
Dronning Sofies Vej, Roskilde
Terrasserne, Himmelev, Roskilde
Tingvej, Vindinge, Roskilde
Kirsebærhaven, Roskilde
Terrasserne, Himmelev, Roskilde – to adresser
Søparken, Svogerslev, Roskilde
Lærkevej, Roskilde
Skalbjergvej, Himmelev, Roskilde
Ringparken, Roskilde (2 steder)
Kløverengen, Viby Sjælland
Ørstedvej, Viby sj.
Assenløsevejen, Viby Sj.

Del på sociale medier