Energitårnet ARGO har til dette års lysfest hyret lysdesigner Jesper Kongshaug til at designe et interaktivt system, så du selv som publikum kan være med til at vælge lyset på tårnet.

Til årets Lysfest i Roskilde har energitårnet ARGO hyret Jesper Kongshaug til at lyssætte tårnet. Jesper Kongshaug er kendt for sine lysinstallationer til Skuespilhuset i København, belysning af Den Blå Planet, Tivoli, facaden af John F. Kennedy Center i Washington og ikke mindst lyset på Ragnarock og Kulturstrøget i Roskilde.

Pressefoto ARGO

Lysfest-belysningen af energitårnet kommer til at bestå af forskellige tematiserede scenarier, fx gnist, flamme, brand og glød, som de besøgende ved ARGO kan aktivere gennem en sms-funktion.
Kickstart Roskilde Lysfest

Du kan altså kickstarte din Lysfest i Roskilde, når vi går over til vintertid søndag den 28. oktober, ved at hylde lyset på ARGO. Temaet for årets Lysfest er regnbuen, derfor vil du kunne se den i årets lysinstallation.

Regnbuen er flygtig, pludselig og utålmodig. Den er majestætisk og dragende – ses, men findes ikke. Du kan som besøgende kalde vandet, solen og regnbuens farver frem på ARGO ved at sende en sms til et nummer, der bliver offentliggjort på dagen. Foruden at kunne nyde et uforglemmeligt lysdesign, vil der også være noget varmt at drikke til de første 400 besøgende.

Læs mere om ARGOs bidrag til årets Lysfest her. Det ekstraordinære event er søndag den 28. oktober kl. 19.00 som optakt til Lysfesten i Roskilde.