Hos Moster Signe finder du et overvældende udvalg af skønne sager til børnene. Hylderne er fyldt med lækkert legetøj i høj kvalitet og mange andre lækkerier til børnene og børneværelset. 

Når du træder ind i butikken i Skomagergade, er det som at træde ind i en hyggelig legetøjsbutik fra gamle dage – bare fyldt med alt, hvad det moderne barn kan ønske sig.

Intet er overladt til tilfældighederne, hverken i den nostalgiske indretning eller hvad angår de produkter, som butikken fører.

Her finder du legetøj fra populære mærker som Djeco, Vilac, Jellycat, Le Toy Van og Kids Concept og sengetøj og tekstiler fra CamCam, Done By Deer og Kongens Sløjd. Her er børnemøbler, bamser, lamper og lyskæder, puder og tæpper, udklædning, bøger og meget, meget mere.

Er du udkig efter gaver til de 0 til 12 årige, kan det kun anbefales, at du kigger forbi. Sammen med det altid venlige og imødekommende personale, finder du helt sikkert den perfekte fødselsdags- eller dåbsgave.

Moster Signe har i øvrigt også en webshop, hvor du finder samme gode udvalg som i butikken. Følg også med i Moster Signes nyheder på Facebook.

Dit Roskilde var forbi den skønne butik med alt det lækre til børnene. Tag et kig indenfor:

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem