En kold lørdag var der fernisering for “GRAFISKE KUNSTSKATTE” i KunstSmedjen. Man fik straks varmen da man trådte ind og blev mødt med en varm velkomst af den smilende Erik Schwarzbart, som netop har åbnet for endnu en fantastisk udstilling.

KunstSmedjen, som er hjemstedet for kunstforeningen ”Kunst på Musicon”, rummer skiftende udstillinger og events; ferniseringer, performance, koncerter, kunstnere i arbejde. Denne gang er det “GRAFISKE KUNSTSKATTE” som vare frem til den 8 marts.

Udstillingen indeholder bl.a. litografier, reproduktioner og kunstplakater ​fra 60erne og 70erne. Bl.a. antikvariske originallitografier af Asger Jorn, Carl Henning Pedersen, Alechinsky, Henry Herup, Jens Jørgen Thorsen, Bjørn Wiinblad, Sikker Hansen, Max Chagall, Dubufet, Stura Johansson, Zeppo Mattinen, Ib Andersen. Fattig Holm, Max Walter Svanberg, Ejler Bille.

Fede detajler, masser af farver, glade mennesker, lækker rødvin og bare en helt igennem skøn stemning, summede i alle rummene. Har du ikke besøgt stedet endnu, så bør du gøre det. Der er altid nye oplevelser i vente, så hold øje med KunstSmedjens kalender lige her.

Dit Roskilde var på besøg og fik taget disse stemningsbilleder.

Del på sociale medier