Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Hos Holte Vinlager Roskilde får du en rigtig god oplevelse – uanset om du er inkarneret vinkender eller bare godt kan lide at nyde et godt glas vin. Ejer Rasmus Martlev har en bred erfaring inden for vinverdenen, og han sørger for, at der er noget for enhver smag i butikken. Han og de ansatte er altid klar til en snak, og du får gerne et par professionelle råd om vin med på vejen.

Spændende sortiment
Butikkens sortiment rummer meget andet end vin. Blandt andet er der et imponerende udvalg af specialøl, og du kan altid finde delikatesser som chokolade, friskmalet kaffe, marmelade osv. Er du til de lidt stærkere sager, vil du sikkert også finde det store udvalg af spiritus interessant.

Som i alle Holte Vinlager-butikker kan du også her få lavet vinetiketter og trækasser med firmalogo og få leveret din vin direkte til døren.

Vil du vide mere, så kan du læse videre på Dit Roskilde’s partnerside her.